Daniel aker idag!

idag aker Daniel hem igen, veckan har gatt sa himla fort, jag vill inte att han ska aka an.
Det har varit sa kul att ha honom har och latit honom ta del av allt jag har har. Det har till och med varit skont att ha dem dar syskonbraken som kommer da och da!
Jag ar inte ensam sen nar han akt iaf, det ar bra for annars skulle jag bara tanka tanka och ha hemlangtan.
Susanna kommer hit och halsar pa mig over helgen, det ska bli kul. Sa da ska jag val visa runt henne lite har i omradet och visa husen!!
Jag och Daniel tog en lang biltur igar for att jag ville visa hur alla typ bor har i Greenwich, det finns sa mycket rikt folk har och de bor i monsterhus. Jag har ju vant mig vid det har nu men jag kommer ihag nar jag kom hit och tankte, shit va rika dem maste vara och dem med och dem med! Hus efter hus ar stora och fina.
Daniel fotograferade lite, kande oss som papparazzis.
Ska ta natt foto i helgen och ge er ett smakprov pa ett av mina favorithus.

Daniel och jag har precis vaknat, jag hade varsta natten., jag har inte haft ont i magen sen jag kom hit till USA men fick det saklart igar, hela dagen och det blev bara samre och samre som vanligt, sa jag stannade uppe extra lange till ca ett pa natten och sen skulle jag forsoka sova, haha vem forsokte jag lura. Shit vad ont jag hade och da kande jag ocksa att jag ville ga upp till mamma och pappa men jag kunde inte :(
Jag somnade iaf vid 4.30 nagonting och gick upp 8. Men men jag visste ju att det skulle handa forr eller senare.
Jag har fortfarande ont men det ar battre. Vi ska snart aka till Stamford och Westchester for att shoppa lite mer :) Sa det blir mys, jag maste kopa nan mer juklapp ocksa.


Sen vill jag gratulera min kara van Amanda Stahlberg!!! Hon fyller 19 ar idag, vilken stor tjej, onskar jag kunde vara med och fira ikvall om det blir lite partaj.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS Stahlis :D
Hall utkik i brevladan!

Nu ska jag ga och titta vad bror min gor.
Hade bra
Kram

God Jul!

Hej alla!
Idag ar det julafton!
Jag och daniel har myst framfor brasan nu pa morgonen och oppnat vara julklappar. Vi har aven haft skype kontakt med mamma, pappa, martin och slakten som var hos farmor.
Nu sitter vi och vantar pa att vi ska prata over skype med de som ar hos mormor.
Efter det ska vi aka till New York for att se lite mer och ga runt och mysa, ikvall blir det lugnt med film och JULMUST!!
Vi ska val laga nan mat ocksa men det blir inte mycket till julmat.
Det ar jatte kul at daniel ar har, annars skulle det vara ensamt nu pa julafton.
Vi har varit i NYC de tre senaste dagarna och shoppat, tittat pasevardheter och haft det asbra.
Mandag till tisdag bodde vi pa hiotell en natt i NYC, det var en av julklapparna jag fick av familjen. Vi bodde pa Hilton mitt i smeten!! ASBALLT! Vi bodde pa 28 vaningen :D
Har kommer lite bilder fran vara dagar:


Julgranen vid rockerfeller center:


Utsikten fran the top of the rock!


Basta utsikten!


everybody loves starbucks!


Vart hotellrum pa hilton :D


Time Spuare!


Inkopen!

Storebror har anlant!

Igar jatte sent anlande antligen Daniel. Hans resa tog valdigt lang tid och nar han val var framme pa JFK fick han sitta ca 50 min och vanta pa att planet skulle fa sin gate. Sen nar han far ga av planet sa far han sta i varldens langsta ko, han stod och vanta for att fa komma fram till passkontrollen, han fick vanta i 1h 30 min !!!!!
sen fick han sin antligen sin vaska och kunde ga ut till chaufforen som stod och vanta pa honom med en skylt med hans namn.
Sen typ 3 efter att han skulle kommit ringer det pa dorren till huset, HURRA!!! overlycklig!
Vi satt uppe och pratade lite med Cassie och Chris, daniel tycker de ar ursnalla, och de ar de verkligen.
Nu ska jag vara barn vakt lite sen ska jag visa saniel husen tror jag.

Just ja, igar kom forsta snon, och det var mycket sa jag var ute och lekte med barnen och var i deras basta vanners hus, det huset ar huuuur stort som helt, asfint.
Pga av snostormen blev det som det blev for daniel.

Hade bra
puss&kram

Update!

Har kommer en update om vad jag gjort de senaste dagarna!

Idag 17/12
Jag vaknade imorse utvilad och hade bestamt traff med Pernilla (en svensk au pair) och den hollandska au pairen Aukje. Kl 09.30 kom pernilla och hamtade mig och det blev en fika pa starbucks, snabb tripp till stamford och sen lunch pa resturange Corsi! Lunchen var as god!! maste ata dar snart igen! drar nig med Daniel dit.
Aukje kom forbi emn snabbis bara eftersom hon blev overrumplad av arrenden som hon fick gora av sin vardmamma, det var trakigt.
Annars var det jatte kul att traffa Pernilla och traffa nagon fortom familjen. Hon var valdigt trevlig sa ska nog fraga om hon vill hitta pa natt snart igen!
Efter det akte jag for att hamta crazy girl (Caroline) pa hennes skola och efter det vidare och hamta Chrichris och JT.
Vi var hemma ebn stund sen var det dags for mig att ta christina till simningen, hon ar sa duktig!!
Efter traninigen skyndade vi oss for att aka till en japansk resturang dar vi skulle fira JT och Christinas fodelsedag. De bada hade bjudit in vanner sa det var 8 barn, jag, Cassie och chris runt bordet. Det som ar roligt med denna resturang ar att de lagar maten framfor en. Man fick mycket mat och jag tyckte det vare gott.
Hon gjorde konster med besticken och barnen skrattade och hade roligt, han kastade mat som man skulle fanga i munnen, Jag fangade min!! haha. mycket trevlig dag, Imorn fyller tvillingarna 9 ar, da ska de fa mina paket, hoppas de blir glada!

tisdag 16/12
vanlig dag pa jobbet sa att saga

mandag 15/12
Idag gjorde jag mitt placement test pa UCONN i stamford. Forst var det en skrift del, dar man skulle skriva en manniska som har haft inflytelse pa ditt liv, man fick 15 min pa sig bara. Jag skrev om Martin Escobar, kandes valdigt naturligt och ett bra satt att hedra honom pa. Sen var det gramatik, forstaelse, reading och ordforrad eller natt. Efter testet gick jag ner
for att registrera mig, da fick man forst gora en kort intervju med professorn, jag hade hogsta snittet pa allt nastan, sa darfor valde jag en avancerad writing,discussion,reading kurs. Jag ville ta TOELF prep men det gick inte ihop med mina arbetstider. Efter intervjun betalade jag och sen aklte jag snabbt for att hamta caroline och tvillingarna. Jag kordechristina till simningen eftersom cassie hade varit pa sjukhuset och fatt medicin och gjort undersokningar och fick inte kora

sondag 14/12
Idag akte jag hem fran susanna ganska tidigt eller pa formiddagen for kl 13.30 akte jag till Stamford for att ga pa ett Christmas party for au pairer. Det bjods pa massa bakelser och kakor som alla hade bakat, gott gott gott!
Man tog med sig en present sa det blev julklappsbytning. Efter fikat blev det dags for alla nationaliteter att framfora en julsang pa sitt sprak, jag slapp gora det eftersom jag var ensam svensk.
Jag satt tillsammans med 4 tyska tjejer, de var trevliga och bjod med mig pa bio senare samma kvall. Tva av tjejerna var besatta av Twilight och hade sett den 2 gr redan men det hindrade dem inte att se den en tredje. Twilight var ASBRA!!! verkligen en film for mig, killen i filmen som for ovrigt spelar cedric i Harry potter ar snyyyyyggg! haha Ga och se den om ni inte har gjort det an!

Lordag 13/12
Jag akte in till Susanna tidigt for jag ville ta vara pa dagen, hon svarar inte i hennes telefon sa jag tanker, jaja jag tar tunnelbanan till hennes lagenhet, ja jag hittar fastan jag bara vart dar ! gang innan!
Nar jag kommer dit presenterar jag mig for dorrvakten och aker upp tiull hennes vaning, de ar bara de att hon inte ar dar. Great! tanker jag. Jag knackar pa hos familjen och de vet inte var hon ar, jag stannar ett tag i susannas lagenhet och tanker att hon ringer snart, det gjorde hon. Vi mottes upp vi Grand Central och gick runt sar ett tag, blev en pizzaslize, gick vidare i affarer for att sedan var redo for fika saklart, Sen blev vi fast vid rockerfeller center nar vi skulle se julgranen, jag fick typ klaustrofobi, sen aven pa time spuare var det CRAZY!
Till slut var vi vid tunnelbanan och akte till lagenheten, vi lagade mat och drack cola saklart!
Vi hade bestamt att aka med en brasilansk van till en bar och hon skrev att den var pa 214 gatan. Harlem kom upp i vara huvuden, Jag sa pa en gang: "Jag aker inte dit, jag vill inte, jag aker inte dit med den har harfargen" susanna forsokte lugna ner mig och tankte att vi kunde titta till stallet, " halla jag ar blond, ska jag aka till harlem en kvall? nej jag vagar inte" det slutade med att hon overtalade mig att vi skulle aka dit iaf, "okej , jag aker dit men sa fort nan tittar konstigt pa mig eller natt tar jag forsta taxin hem!"

Radd gick jag med susanna till tunnelbanan, nar vi pratade med Natalie brasilianska tjejen tyckte hon vi var konstig nar vi fragade om det var farligt dar. Jo Susanna hade ju saklart tittat fel pa sms. Sa vi skulle inte till harlem, vi skulle till 214 sullivan street som ligger Downtown. Gissa om jag kande lattnad, shit vad glad jag blev haha!

Fredag 12/12
Jag akte med Cassie och Chris till Carolines skola for att kolla pa julkonsert. Det ar det sotaste jag sett. Forst massa 3aringar som ska forsoka sjunga i takt och sen ska alla saga hej till sina foraldrar, fraga om de sjong bra och sa vidare, sa underbara. Sen kom 4aringarna in (caroline) och sjong jatte fint och tog i jatte mycket sa det hoinrdes, dansade till musiken och var allmant jatte sota!
Caroline hade varldens sotaste julklanning pa sig och en stor rosa rosett i sitt lockiga har, sooo cute!
Efter det blev det hem och leka med henne och hennes kompis Adele. De dansade och mimade till Hannah Montana, askul!! Jag tog kort pa dem , det tyckte dem var jhatte kul.
pa kvallen kom Cris&cassis vanner hit, de skulle ut pa bio och middag. Jag skulle natta deras 2aringa dotter Reagan!
Vilken mardrom! Det gick jhatte bra att leka med henne och sa, hade jatte svart att fa upp henne till sangen. Nar vi val var dar skulle vi lasa sagor, sjunga godnatt sanger och hon skulle dricka sin mjolk och saga nina Prayers! Jag skojjar inte, hon ville inte sova, det blev manga bocker men till slut sa jag att hon skulle sova och att jag skulle lagga henne i sin sang, Da blir hon helt hysterisk opch borjar stort grata och skriver MOMMI MOMMI! Jag forsoker lugna henne men hon ar helt hysterisk och jatte ledsen. Jag fick nastan panik, visste inte vad jag skulle gora, jag pratade med hennes mamma och hon sa, forsok att lugna henne. Jag fick henne lugn men det var med mer sagor och lek. Sa fort jag sa natt om att sova elller vila eller sang sa hon NONONONO! Jag gjorde allt jag kunde och blev mer och mer frustrerad. Det slutade med att foraldrarna fick komma hem och jag borhjade stortgrina infor Cassie och Tameron! Jag kande mig sa hjalplos, frusterad och trott. Det gick inte att halla tillbaka , de forsokte ju trosta mig och sa hela tiden, det ar inte ditt fel och sa, Jag vet att det inte var mitt fel men kandes trakigt att de var tvugna att komma hem och sa. Det var hemskt iaf, jatte jobbigt.

Cassie var jatte snall och omtanksam och vi pratade om massa annat efterat sa jag inte ksulle tanka pa det.
Chris och Cassie ar sa snalla mot mig, nu har jag fatt en natt i NYC for mig och min bror pa hotell i julklapp nar han ar har. SA SNALLT!


SKOR!!

sorry sorry sorry att jag inte skrivit pa ett tag, har haft mycket attt gora!! men ikvvall ska det bli sammanfattning av allt som forsegott har borta.

har kommer skorna daniel!
OBS! jag vill helst ha ett par svarta! behover inte se ut exakt som forsta paret, finns tex helsvarta. spelar ingen roll men kolla efter svart om du inte hittar svarta kan du ta nan annan som de nedanfor.
Jag vill ha dem i storlek 40 sa jag kan lagga in en sula!
 jag ringer imorn eller pa torsdag opch kollar om du gittat nagra. tack pa forha
den har ar fran stadium:


den har ar ocksa fran stadium:

den har ar fran stadium den med:


Julklappar!

Igar kvall blev det en impuls resa in till New york for att halsa pa Tal, vi at pizza med andra au pairer och det var trevligt, hennes vardmamma var jatte gullig.
Var dock inte vart resan eftersom jag fick migran pa kvallen och det blev bara varre och varre, pa taget hem trodde jag att jag skulle spy, det var hemskt, det ar battre idag men ligger kvar i bakhuvudet, sa ipreen ipreen sager jag bara haha.

Snart kommer lilltjejen hem med sin kompis och da ska vi leka sen blir det balett coh idag far man komma in och kolla, sa jag ska ta massa kort :D:D

Nu till det viktiga: vad ska jag onska mig i julklapp? jag vet verkligen inte och det ar ju lite svart for mammsen eller de andra i familjen och kopa klader och skor eftersom man inte vet om de passar, darfor tankte jag om ni kommer pa natt bra som jag skulle kanske gilla sa kan ni val skriva det.
Tack pa forhand!
Kram
madeleine

Picabooo!

Har ar mitt hus med julbelysning:


Har ar var julgran som vi akte och valde ut och hogg ner :


Har ar aven min blackberry (inte nyaste modellen men ratt coolt anda):


Jag i New York pa vag ner till metron:

I feeeel gooood!

Trevlig sondag!

Igar hade jag bestamt traff med en tjej som heter Aukje och som ocksa jobbar som au pair har i Greenwich, Hon kom och hamtade upp mig runt 3.30 sen akte vi till grannstaden Stamford for lite shopping, middag och aven bio.
Det var valdigt trevligt och jatte kul att traffa nan antligen och umgas med nagonannan an de i huset, visst jag har vart hos susanna vilket va faboulus!
Men det var kul och traffa nan har som jag verkligen tror jag kan bli van med. Hon var rolig och kunde prata med henne utan nagra problem. Sa det kanns bra, nu kanner jag en person har ialla fall.

Kopte present till barnen , trodde de fyllde ar idag 8e dec men de fyller 18e dec, men men nu ar det ur varlden iaf.
Maten var valdigt god, blev thai typ. mums men det kanns sa mycket onyttigare an spicy och da ar spicy inte nyttigt!
Efter maten gick vi pa bio, vi sag filmen cadillac records med bla Beyonce som spelade och sjong sjukt bra i den har filmen, hon var dock bara med i slutet.
Filmen var alldeles for utdragen i historien och det var en besvikelse, men den var ok! Trodde den skulle vara battre efter vad jag hort om den.



Det som ar sa kul ar att kopa en liten drick eller liten popcorn kostar typ lika som stor dricka och stor popcorn. Det skiljer verkligen inget mellan de sa saklart vill man ta det som ar mest vart. Darfor alla blir tjocka, och att det har refil pa drickan pa manga matstallen. Jag kopte stor popcorn oich mellan lask, at inte ens en fjardedel, sa nu vet jag de nast gang.
Aukje har gymkort pa samma stalle som jag ocksa sa vi tankte kasnke trana nangang tillsammans, det ar lattare att ta sig ivag till gymmet om man vet att man ska traffa nan dar.
Vi far se aven om jag kanske drar ivag till NYC i helegn eftersom hon ska dit med vanner och da kan jag umgas med dem och aven traffa susanna.

Pratade for ovrigt nyss med susanna i telefon i ca 40 min kanske, skont att prata av sig om allt. Det ar aven klart att hon kommer och halsar pa mig 26-28 dec sa det blir fun.
Imorn ar jag aven bjuden in till NYC till ett litet partaj for Tal (som jag traffade pa orientation), det ar ett litet valkomst partaj for henne som hennes hostmom har anordnat. vi far se dock om jag tar mig dit.
Annars blir det traning imornbitti, simning saklart eftersom jag inte vagat mig till gymmet an!
hade kanon!
Madeleine

Ett standigt leende

Nu ska jag beratta om den fortjusande 4ariga Caroline som jag tar hand om. Det ar henne jag spenderar mest tid med och det ar jatte kul for jag alskar barn i den aldern. Hon ar ju forstass otroligt sot med sina skruvkorks lockar till har, hon ar valdigt "crazy" och ar absolut inte blyg. Hon ar en skon 4aring helt enkelt.
En rolig grej ar att hon ar typ besatt av prinsessor och slott, det ar jatte kul. Men hon ar mest fangslad av disneyprinsessorna eller ja de med fina klanningar och sa.

Sa hennes favoriter ar: Sleeping beauty(saklart), Cinderella, Beauty and the Beast (mest Belle), Ariel och aven Snow white.
Hon har pussel med dem, bocker, vaskor, spel, muggar, ja allt mojligt. Nar vi sitter och pysslar ibland sa sitter vi och lyssnar pa musiken fran filmerna. Hon har massa klanningar ocksa , sa hon och om hon leker med en kompis sa brukar de kla ut sig till prinsessor.

   



Men nu kommer vi till det gulligaste, nar det hander sa bli jag sa glad, jag far verkligen ett leende pa lapparna som inte forsvinner pa ett bra tag. Hon har en sa kallad "liepster" det ar som ett game boy eller vad man ska kalla det.Hon spelar det  bilen sa att hon inte ska somna for da kan hon inte sova pa kvallen. Hon har flera olika spel men tva av dem ar Ariel och Sleeping Beauty. Da kan hon helst plotsligt sluta spelet och satta pa nar ariel sjunger och sa borjar hon sjunga med. Jag sager bara det, de ar hur gulligt som helst och lika roligt varje gang.
Det ar verkligen sana dar sma saker som bara kan gora dagen haha.

Hon var valdigt sot igar nar vi skulle kolla pa The Grinch, Det var jag Cassie, Chris och Caroline. Och efter en stund sa tittar hon upp pa sin mamma och sager, "Mommi, He's a little bit scary"  Haha de var jatte kul nar hon sa det, hon tyckte grinchen var laskig och dum, vilket han ar i borjan men egentligen ar han ju snall, sa efgter ett tag sager hin " I don't like this movie"

Medan jag satt dar och stortrivdes och skrattade, Jag alskar Grinchen, den ar sa rolig !

Ja ja hade inget speciellt att skriva annrs, jag ska nog och trana eftersom jag inte har sa mycket for mig.
Hors snart igen....Kram

Update!

Hej alla!
Jag borjar snart att jobba och ska folja med och kolla nar Caroline(4aringen) ska dansa balett, sa gulligt!
Igar var en valdigt hektisk dag, Cassie var i Boston sa jag fixade allt sjalv i=gar, det gick valdigt bra och fick berom av cassie pa kvallen, stolt!
Imorgon ska vi ha mote med var counselor Denise, det gar nog bra men ska papeka for henne att jag inte kanner nagon har an och fraga om hon kanske kan hjalpa mig. Cassiie haller pa att kolla runt med sina vanner om det ar nan som har nan som vill ha en van hehe, En tjej som ar fran holland som kom for ett litet tag sen kanske jag ska traffa, maste bara fa hennes telefonnr.
Annars ar allt bra har, jag anpassar mig mer och mer till; den har vardagen.

Nu till den stora nyheten, ni vet kanske att det inte blir nagot av att aka till vermont tyvarr MEn igar berattade Chris att han hade bokat biljetter for hela familjen inklusive mig!! till steamboat, Colorado!!!!
 WAAAH jag ar sa glad sa glad, det ar de nast storsta berget i colorado, ska bli jatte kul , ar visst ett tag kvar, vi ska vara dar mellan 16-25 mars men anda. Jag ar sa glad att jag ska aka skidor, jiho. Han sa ocksa att vi kommer hyra skidor iover hela sasongen sa vi kan aka har runt greenwich nagon gand da och da :D:D

Nu ar det aven klart att storebror kommer over till staterna mellan den 19-26 december, sa vi ska ha massa kul och jag ska guida honom i Newyork haha eller forsoka iaf!

Nu till att tvillingarna fyller ar pa mandag, de fyller 9 ar, jag vet inte vad jag ska kopa nar eller natt. Jag hatar presenter och vill inte kopa natt de inte gillar, jag kanner dem ju inte an sa bra sa jag vet. men men det far bli natt litet symboliskt.

Igar var jag i stamford, och har nu fixat mitt social security card, kommer inom 10 dar sa det ar bra. Shoppade aven en jacka eller en kappa! jatte fin men har ett litet fel, det ar en trad som hanger utanfor eller vad man ska saga, sa ska fraga mamma om hjalp nar jag pratar med henne nasta gang, vilket jag inte gjort pa nan dag sa far ringa hem och prata med alla imorn :) 

Take care!
Madeleine 

RSS 2.0