Lordag 25/7

Forst av allt, congratulations Leslie :) ja hon fyller ar idag men hon ar pa semester i chicago. Sen sa skulle jag vilja beratta om hur mycket jag grat i torsdags morse nar jag sag mitt inspelade avsnitt av "so you think you can dance", seriously, dansen som Ade och Melissa dansade, det var sa vackert och starkt att jag kunde inte halla mina tarar tillbaka. De portratterade ett par dar kvinnan kampar mot brostcancer, ja och battre blev det ju inte nar juryn skulle saga sitt och de sitter och storgrater typ, ja tararna rann, jag fick rysningar nar jag sag det, Har har ni den iaf:


Jag ville ju kopa biljetter till deras tour, men det verkar ratt kort, men vi far val se.

Six flags, more fun!

nu ar det tisdag och vart fin fina vader har gatt over till regn idag, typiskt!
Men men, det blir val att spela kort hela dagen med Caroline nar hon kommer hem. Hon ar namligen besatt av vandtia numera och inte poker. Men det av val kul, de forsta tjugo gangerna vi spelar det, men hon trottnar aldrig haha.
Igar sa kom hon hem och det var jatte fint vader sa vi akte till poolen, hon och jag! Mys var det, hon blir battre och battre pa attt simma ocksa. Vi ovade lite benspark, hon ar varkligen en naturbegavning for hon gor jatte fina sparkar men vi ahr knappt ova natt :) sen lekte vi mest och ust det, vi simmade over till den "djupa" delen och dar skulle hon forsoka nudda botten, askul! "one two three" hon dyker ner spratlar jatte mkt och komer saklart inte ner till botten, hon kommer upp tar ett andetag och sager "not this time, lets try again, one two three" hon kommer upp igen "lets try again" sa sot och hon andas typ inget sa till slut var jag tvngen att lara henne att hon maste halla ben och armar still och bara blasa ut luften, da klarade hon det och kommer upp jatte glad och sager "i did it". Sen skulle vi ga och duscha och det var morkt i duschen for lyset hade gatt sonder, sa vi duschar anda, hon gar in i en och jag i den andra och da star hon dar och babblar "madeleine this is so cool, its so dark isnt it?" "yes caroline it is dark" Caroline: "Oh my gash this is so cool, its like showering in the night!"

Btw sa ar alla friska i familjen nu, tack och lov, och jaghar annu inte insjuknat!
Om jag ska sammanfatta min helg ocksa, sa var den kanoners!
Lordagen blev det stranden hela dagen med Lina, vi badade aven 2 ganger for det blev for varmt, de var aven sandslotts tavling pa stranden och det var typ "konstnarer" dar och gjorde grymma konstvark i sanden. Tog tyvarr inga bilder dock!
Lordagkvall blev det jobb och denna gang gick det ratt bra, inte en enda tar fran Christina och hon ringde bara fem ganger innan hon skulle lagga sig, sa nojd med det! Sen tidigt i sondags morse gick jag upp gjorde i ordning mig sen akte jag och hamtade upp Emma, vi tog oss till taget, motte Lina pa taget akte in till grand central och gick mot bussen som skulle ta oss tilll sixflags. Vi kom dit precis nar det oppnade, perfekt! Dagen var klockren, jatte kul verkligen, vi akte typ bara bergochdahlbanor och dem var hur roliga som helst och aven lite laskiga sa pa slutet av dan var jag alt lite hes av allt skrik. Toppendag iaf och dit atervander jag garna snarast, billigt var det med, alltsa biljetten!

Nu ar det bara 3 veckor kvar till miami, ska bli stort skont att fa aka ivag och ha semester, can't wait! Sen sa fyller jag aven 20 bast om en vecka, sa om ni inte uppmarksammat det an sa ar det bast ni gor det, for det ar ju typ the event of the year, sa att saga! NU har jagaven fatt hem brev om att jag maste bestamma nar jag ska aka hem, baah laskigt! Innan den 18 augusti maste det vara bokat och klart, sjukt ar det! Men vi hors snart igen!


mandag!

Ny vecka, dalig start! Ja som ni alla vet sa ar ju christina sjuk, hon har ett virus och har haft feber sen i torsdags natt, idag var det battre men jag var tvungen att vara hemma  med henne eftersom febern var inte helt borta. Lang dag och sjalvklart en dag som denna sa bestammer min mage att jag ska ga runt och ha ont i den hela dagen, min vanliga magont som jag alltid haft, har vart minst sagt irriterande men men var ett bra tag sen sa det var val pa tiden tyckte val maggen. Anyway vet inte om jag berattade det attt Cassie blivit sjuk ocksa, ja igar hade hon ont i hela kroppen och tillkvallen lag aven hon i feber, kanns kul att vara i detta hus nu. Hon gick till doktorn idag och hon har influensan, min forsta fraga var saklart har du svininfluensan, da sa hon att de kollar inte upp om du har svininfluensan langre bara for att det ar sa manga som far den, sa hon kan ha svininfluensan eller bara en vanlig influensa, men anda lite orolig blir man ju, jag vill inte bli sjuk!! Sa vi har kort med bakteridodande medel pa dorrar och saker som Cassie har tagtit pa, ratten och vaxelspaken i bilen korde jag aven pa, Nu far jag bara hoppas att jag inte far det! peppar peppar!

Annars har jag precis slutat efter en 12 h jobbdag med magont, ni kan ju tanka er hur skont det ar, nu kan jag iaf lagga mig och jag behover inte tanka pa 2 ungar. Ja imorn blir det lugnare iaf, jobbar mellan 8-9 pa morgonen sen blir det nog gymmet och sen borjar jag igen runt 2 pa eftermiddagen. Annars tror jag att veckan kommer bli ratt lugn.
Igar var jag pa bio med Lina, vi sag "taking of pelham 123", den var ratt bra, lite laskigt med tanke pa att den utspelar sig har i nyc och att man kanner igen sig och vet exakt vart allt hade och att det var pa tunnelbanan.
Nu langtar jag ocksa valdigt valdigt mycket efter min forsta semestervecka pa mer an 8 manader, Miamiresan ar om ca 4 veckor och det ska bli sa skont och kul, nu far vi bara hoppas att vadret inte ska bli daligt da!

AAh jag kan bli sa irriterad pa mig ibland, jag sak alltid halla pa och tanka, "tank om", eller halla pa och alta saker som redan hant som jag anda inte kan andra pa, eller tanka pa allt som kommer ska handa i framtiden, eller att jag maste bestamma vad som ska handa. Det kan aldrig vara sa att jag struntar i all;t det och bara ar har och nu, Lever mitt i nuet har i greenwich, jag tycker det ar jatte jobbigt, vet inte varfor jag gor sa. Det ar val sakert manga som gor sa men det ar sa dumt. Nu har jag angest over om jag vill aka hem, eller om jag vill stanna fast jag vet ju att jag inte vill stanna men da far jag angest over att jag inte vet vad jag ska gor nar jag kommer hem, baaah hatar det! Men men jag har mina ideer, men vi far se vad det blir.

till helgen blir det nog Six Flags, ett stort nojesfalt i new jersey, hoppas att det blir en trip dit, skulle vara kul att aka masssa karuseller. Btw brorsan, om du ska komma hit senare sa maste vi borja kolla vart vi vill aka och sa, for jag fick mail om att jag maste bestamma hemresedatum inom nan manad. Aja vi hors nar the family is back,

Hade bra alla, nu ska sysselsatta mig med avsnitt av olika serier eftersomjag antagligen inte kommer fa mkt somn inatt.

nagra bilder fran igar!


Fredag&Lordag 10-11 juli

Ja vad ar inte sa underbart som ledig helg med underbart vader, kanoners!
Fredagen jobbade jag iaf, as fint vader och tankte att det var en perfekt dag att ta med tjejerna till klubben och poolen, men nej for nar jag kommer upp for att ata frukost ser jag christina ligga i soffan helt utmattad, da har hon blivit sjuk under natten. Och vanligtvis om Cassie ar hemma och jobbar kunde ju jag ha akt ivag med Caroline men nej nejfor just denna fredag hade ju cassie ett jobbmote, sa det blev att vara hemma hela dagen, men vi gjorde det basta av det. Jag drog fram var slip&slide, askul! haha, Caroline och jag korde medan christina fick vara fotograf, senare tvattade vi aven bilen. Sa vi hade kul anda! Pa kvallen blev christina samre och hostan lat inte bra och det gjorde att Cassie borjade prata om svininfluensan!!! JO jag fick mig en smarre chock. Hon sa att man har feber och den hostan som christina har, och hon undrade om hon skulle ha sig testad. Christina horde allt och man ser hur hennes ogon fylls upp av tarar och sa fragar hon ar det farligt? kan man do av det? 
Cassie och jag berattar snabbt at det ar farligast mot folk med halsoproblem och aldre manniskor,
Kvallen avslutades iaf hos Lina med Emma och lite gillning och snicksnack. Jag at aven godis som jag fatt av mamma, jag fick ett paket fran hemifran eftersom jag fyller ar snart och de ar pa semester nu. Det var tidningar, massa lakrtis!, och ett jatte fint berlock armband. Tack mamma,pappa, martin och daniel! Jag alskar armbandet och det basta ar att jag pratade med Linn om det for en vecka sen for hon har ett sant och jag tyckte det var fint. Dessutom kan man kopa berlockerna har i USA sa Cassie sa att hon kunde kopa en till mig i fordelsedagspresent!

Lordagen var iaf en tidig morgon, at frukost och gjorde mig iordning, kl 8.10 kom Lina och hamtade mig, vi akte till tagstationen och tog taget in till grand central. Val dar inne tog vi tunnelbanan ner, langst ner downtown, till farjan som gar ut till frihetsgudinnan, Lina hade forbestallt biljetter sa vi gick och tog ut dem och vantade pa Leslie, hennes van och Rebo. Rebo ringer och sager att hon inte kommer och vi hade nyss kopt biljetterna, lite surt for Lina ville att hon skulle betala sin biljett anda men det ville inte hon. Sen vantade vi pa Leslie, vi hade sagt 10.30 for Leslie har lite svart att kommma i tid sa att saga, och det gjorde vi ratt i, biljetten var for 11.00 och hon kom springade eftervi har ringt och sagt att hon maste sprina, typ nan minut over 11.
Val pa baten fixk vi friska vindar vilket var skont eftersom solen var hethet! Vi kom fram till on med frihetsgudinnan, gick runt och tittade pa den, och tog lite bilder, Vi kunde inte ga upp i kronan for det var 2 manaders vantetid, sa tankte att jag skulle gora det nar Carro kommer :)
Efter det tog vi farjan over till Elllis Island, for er som inte vet, sa var detta on som alla immigranter kom till nar immigrationen var sa stor har i USA, det var valdigt haftiigt att se faktiskt eftersom valdigt manga svenskar har immiigrerat hit. Vi sag foton pa svenskar och tillhorigheter fran svenskar. Mkt interssant!
Jag tankte pa det nar jag var dar att jag och brorsan skulle ju dit men det var stangt den dagen sa vi far nog ta en trip dit om han kommer under min manad, for det var ratt coolt.

Sen drog vi oss tillbaka till grand central och tog 4,34 taget tillbaka, vilket var ett express tag och da ar greenwich forsta stopp, asskont! gar sa mkt snabbare da!  Nar jag kom hem sa pratade jag lite med Cassie och ho hade tagit Christina till doktorn for att gora ett svininfluensa test, som tur vars a hade hon inte svininfluensan utan ett sommarvirus. Skont att hora! Jag jobbade kval, sa fixade lite middag till barnen, Cassi&chris skulle ut med Kim och David pa middag, de kom over for en drink for vi skulle prata med JT pa telefon fran canada, det gick inte! Christina grat massor nar hennes mamma skulle aka, jatte mkt, jag menar om hon ger sin mamma mycket trubbel nar hon ar frisk kan ni ju tanka er hur hon var nu  nar hon var sjuk, jag enar den flickan ar som typ en trearing som inte kan vara utan sin mamma, nej men det ar verkligen ett problem jag tanker att cassie maste gora nagot at. Om det ar nagon dag jag inte gillar at jobba sa ar det lordag kvallar nar cassie och chris ska ga ut och fa en kvall for sig sjalva och ha trevligt, for christina ska alltid ALLTID "give them a hard time about it", seriost det ar sa, hon vill att de ska vara hemma innan hon gar och lagger sig, ringer hennes foraldrar under middagen flera ganger och fragar nar de kommer hem, borjar grata och blir arg om de sager att de ska stanna ett tag, grater  grater! Som ni forstar sa tycker jag inte om att jobba lordag kvallar!

Idag sondag, blir det nog stranden, men verkar som jag far aka dit alone! Kanns ju lite bittert, men jag vill gora nagot och jag ar pank sa kan ju inte shopppa direkt. Men men far se vad jag gor, blir kankse iaf ice age filmen ikvall pa bio, hihi kulkul. Sen ar det harry potter premiar pa onsdag som jag och lina ska ga pa!
hade bra alla! KRAM! Btw sa fick jag ett mail om att jag ska bestamma hemresedatum snart, hur stort ar inte det!!!!
Btw lite daliga ar ni pa komentarer maste jag nog saga. battring! haha

Miami bokat!

Hej alla glada, eller iaf sa ar jag glad igra for runt 11 igar kvall bokade vi antligen varan miami resa, haha vi aker den 8 augusti och kommer hem 15. Nu far vi bara hoppas att det inte ska bli orkan da sa vi inte kan aka. Anyway, det blev iaf south beach, the place to be in sa att saga. Hotellet var valdigt mordernt och designaktikt, inte vad vi tittat pa tidigare men efter mycket letande kande vi att va fan vi tart. The Penguin hotel, man hor ju pa namnet att det kan ju inte bli mer an lyckat haha. Vi sag bilder och det ser ratt nice ut iaf. Bra pris blev det ocksa.

Annars ar det ju fredag idag igen, vilket alltid ar valkommet. Jag kan inte fatta hur snabbt veckorna gar, jag kommer typ vara hemma snart! Btw sa sajag nog inte det men i tisdags sa pratade jag med Cassie och berattade att jag inte kommer stanna mer an ett ar, det var valdigt jobbigt eftersom jag inte kan berattta saker utan att borja grata. Fick ju cassie att dra nagra tarar okcsa, nu har jag iaf sagt det men kanns inte battre for det. For om jag ska vara arlig sa vill jag stanna men samtidigt vill jag aka hem och gora nagot nytt. traffa alla mina nara och kara. Jag har aldrig vart ivag fran mamma, pappa, martin och daniel sa har lange och det ar valdigt jobbigt vissa dagar. Men vi har ju skype, tack for det! En annan sak med skype ar att jag nu installerat det pa min itouch sa nu maste jag bara kopa en mic sen ar det klart, haha sa da kan jag ringa fast jag sitter i vardagsrummet, YEES! Lina som tipsade mig, sen sa snackade jag aven med Amanda (b) har om dagen, mycket trevligt, riktigt skont att prata med ens "gamla" vanner eller alltsa alla mina vanner fran hemma som kanner mig sen ar tillbaka. Har ar det ju anda att de flesta fortfarande lar kanna mig. Sa alla andra , Sanna, Jennie, Majsan och vilka fler nu som har skype, vi maste snacka ocksa, kom ihag, runt 17.00-20.00 brukar jag vara inne svensk tid!


Nog om skype, jag kan aven beratta att Carolina (min kusin for er som inte vet vem det ar) komer hit och halsar pa i september, namligen 16-23! Ska bli jatte kul :) jag langtar redan och jag har sparat sex&the city touren sa den maste vi gora och aven kaka pa aquavit, det blir iaf great!


Hmm vad kan jag mer beratta, ja ihelgen blir det nog frihetsgudinnan, de har oppnat hennes krona igen for forsta gangen sedan 9/11 alltsa sedan world trade center! Sa vi ska se om vi kan boka sa vi kan aka upp och se NYC fran den, coolt! Sen hoppas jag pa att vi aker till clubben idag for det ar jatte fint vader, sa ska foresla det men Christina har swimmers ear sa jag vet inte. Ar sa trakigt om man ar inne hela tiden nar det typ ar 30 grader eller sa utomhus.

Sen ikvall blir det nog traning, och sen beachen for lite grillning, mys! Tar lite bilder och visar sen. Hade bra puss puss

Om mamma,pappa och martin laser detta sa hoppas jag att semester ar bra och ni har det trevligt!

Och just det om 18 dagar fyller jag ar, 20 bast blir man da!! kanns bra eller inte har typ 20arskris hahaha!


lordagen!

 Blev utgang i lordags med Linn, Malin och Carolin, sa javla kul hade vi, vi drog till en klubb som hette Ultra, bara dar hor man ju att det maste vara kul. Sen nar man kom till klubben sa var man pepp som fan!
Sa lyckad kvall, ELLER INTE! samst var det,  vi had einte speciellt kul, sa vi drog hem med tva taget.


Fredag!

Det blev  lite firande av 4 juli har i helgen, celebrating the independece day so to speak, Jobbade bara fram till kl 2 pa fredan, sa halv 3 kom Lina och hamtade upp mig, vi drog en bagel och sen kate vi hem till henne. Jag glomde min vaska pa donkindonuts sa vi vande och korde tillbaka, den var kvar som tur var.
Sen hem igen till LIna, fixade sallad och akte ner till riverside yachtclub, jatte fin batklubb for alla rikemansnissar! Dar gick vi ner till Georges segelbat, vantade pa han med en annan kvinna som hette margarita, hon var valdigt trevlig, fick berom for min engelska igen, alltid lika valkommet. Blir jatte glad varje gang.

Iaf sa till slut kom George och han van och vi kunde aka ut. Jag som absolut inte kan nagot om batar var nog inte till nan storre hjalp men jag njot av utsikten istallet, vi akte till Elins bat (Linas vardmamma) och hon och Rebecka(barnet som Lina tar hand om) och hennes van hoppde over till var bat och vi seglade ivag! Det var roligt och jag som inte har seglat pa urminnestider njot verkligen. Sen efter ett tag sa akte vi tillbaka til Elins bat som var ankrat i hamnen, vi gick over och satte oss i hennes bat for dar blev det middag och mys och tittande pa 4th of july fyrverkerierna. Jag at steak och smakade aven pa lite svardfisk. Gott var det, till efterratt blev det en brownie. Fyrverkerierna var jatte hatiga, vi sag tva olika pa valdigt nara hall men sa sag man massor av andra runt om.
En mycket trevlig kval maste jag saga och jag var mycket glad att Elin bjod in mig,
Har ar lite bilder fran baten,



090702

Torsdag idag, snart slut pa denna vecka med, skont! Veckan har varit bra, har inte jobbat allt for mycket, hangtlite med Linn och Emma sa det ar bra!
Idag borjar jag inte jobba forran 1;45 sa jag ska dra ivag till gymmet har inom kort. Apprapa det har med gymmet, sa ar jag medlem pa det billigaste gymmet i stan typ, YMCA! Det kostar mig ca 320 kr i manaden, och det ar billigt har i greenwich! Men det ar sa att jag inte ar hel nojd med det, for gymmet ar litet och sen sa ar grupptraningarna inte speciellt bra, har dock bara vart pa 2 st. Sa jag har kannt att jag vill hitta ett nytt gym, och i veckan sa pratade jag med Linn och hon hade ett gym hon ville kolla upp, sa vi akte dit och det ser bra ut, valdigt stort gym och det ser ut som att de har valdigt mycket bra grupptraning ocksa, men da kostar det 63$ i manaden, vilket anda ar 508 kr i manaden.

Det ar ratt mycket pengar, plus att jag inte kommer ha kvar simhallen da. For pa YMCA kan jag simma vilket jag inte gjort pa senaste tiden men jag tankte ju borja, kanske inte berattade det men jag hade simlektion med Rebecka (barnet Lina tar hand om) och efter det sa tankte jag att jag skulle simma nagra langder, seriost!! Vet ni hur jobbigt det var alltsa om man jamfor hur det ska vara, det ska inte vara jobbigt att simma typ 400m men jo for mig var det de. Och jag vill inte ens tanka pahur dalig min teknik maste ha blivit, jag kunde verkligen tanka mig Leo(min gamla tranare) sta pa kanten och skratta at mig, sa dalig har jag blivit. Sa pga av det sa vill jag ju borja simma igen, det ar ju hemskt att det forsvinner sa snabbt! Det ar ju aven Sm i sverige denna vecka, satt och kollade Livetimingen igar och det ar sa sorgligt, jag valde sjalv att sluta men varje gang mina favorit tavlingar ska ga av stapeln sa jkan jag inte hjalpa att kanna mig valdigt nostalgisk. Vem vet, jag kanske gor annu en come back i framtiden, hoho den var bra!
Ja ja som ni kanske kan forsta sa ar jag lite kluven just nu, vet inte riktigt vad jag ska gora. Sen har jag ju bara 4,5 manad kvar har och jag tanker att jag kan sta ut med YMCA och spara mina pengar infor min resa i nov/dec. vi far se!

Ikvall skajag nog traffa Linn for att laga mat, vi ska gora en laxpasta som vi har pratat om sjukt lange haha. Nu ska det antligen bli av. Sen ar det aven utrostining av so you think you can dance, mycket viktigt att folja.
Sen kan jag ju beratta att detta ar forsta dagen pa atta dagar min mage mar relativt bra, jag kan ju nog inte ens borja forklara hur bra det kanns. Jag ska kolla upp min sjukforsakring ocksa och se om det ar ens en ide om att ga til doktorn, vilket det nog inte ar, som jag skrev forut sa ar det stort dyrt med sjukvard har, en av anledningarna varfor jag inte vill bo har i hela mitt liv, eller ja om jag var rik!
Sen sa har vi alla au pairer fatt loneforhojning haha den ni :P istallet for 176 i veckan sa kommer vi fa 195 eller natt, soft det ar typ 80$ extra varje manad, kanns bra!
NU har jag aven fatt tillbaka pengarna fran anr jag skulle boka min miami resa, sa den maste vi nog boka innan nasta vecka!

Ihelgen ar jag ledig sa det blir nog firande av 4th of july da, ska bli riktigt kul, vi far se om jag aven kan folja med ut med Lina och hennes vardfamilj pa deras segelbat, skulle vara sjukt kul :) Men jag jobbar fre kvall sa det gar nog inte, vi far val se, skriver i helgen och berattar om det.
Iaf om nan simmarvan gar in som simmar SM och laser detta sa sager jag bara : LYCKA TILL!!!
Hade bra, KRAMKRAM!

RSS 2.0