Hur fan far man Chen till att bli Grace?

Just nu sitter jag i Susannas lagenhet pa west end, manhattan, vi sitter och pratar om allt mojligt och dricker ett glas vin. Vi ska snart ta metron ner till blecker street och leta efter en mycsig resturang tankte vi.
Jag kanner mig mycket battre nu nar jag har umgatts med susanna och fatt snacka svenska, har valdigt kul med henne.. Har skrattat massa idag om allt vi pratat om, Btw I LOVE NEW YORK!
Vi far se vad som hander sen =, det finns faktiskt klubbar som slapper in 19 aringar sa vi kanske ska ta en liten svang men vi far se.
Kanner att det var valdigt bra att aka in hit, ar pa mycket battre humor!
Jag gjorde aven ett kop pa stan idag, en stickad vast, mycket fin.
Vi ska traffa den irsraeliska tjejen Tal imorn ocksa sa det blir kul att traffa henne igen.
Hade bra alla!

Happy Thanksgiving!

Igar firade jag den amerikanska hogtiden Thanksgiving, det var kul :)
Chris foraldrar ar har over helgen, de bor i Washington och sa att jag kan komma nar jag vill och bo hos dem, sa superglad for det!
Nar Chris och barnen hade hamtat hans foraldrar pa tagstationen sa var det dags att dekorera pepparkakshus, det var valdigt kul for jag har inte gjort det pa hur lange som helst.
Det holl vi pa med ett tag och Chris och hans pappa var valdigt tavlingsinriktade haha. de sager att jag vann men det kan vara for att de vill vara snalla tror jag.
Runt 2-3 ungefar var det dags for middag och ja det var kalkon och massa annnat, det var jatte gott verkligen, positivt overraskad. Sen sa vi en blessing innan vi at och en valdigt kort bon, da vill jag tillagga att den har familjen ar inte speciellt religos, det var ratt trevligt med en valsignelse innan man at som 4 arige caroline ssa, so CUTE!!!
Efter middagen sa var det sallskapsspel for hela slanten, mys med brasa och allt.
Ja om man sammanfattar det hela sa var det en valdigt mysig dag!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska gora, vi far val se.
Jag kanner att jag ar lite ensam och tycker att det ar valdigt trakigt att ingen annan au pair har har tagit kontakt med mig, sa kanner mig lite depp just nu! :(

Men men imorn aker jag iaf in till New york och ska spendera helgen hos susanna, ska bli sa skont att fa gora natt annat! Kommer med uppdateringar efter helgen :D
Miss you all!


mitt pepparkakshus!Allas pepparkakshus










Slutat for dagen...

Hej igen!
Japp, korningen gick helt okej, var lite laskigt och sa men efter ett tag kandes det bra. Har kort runt lite idag och hamtat barnen med cassie och sa, det enda som haha var lite pinsamt var att jag helt plotsligt korde upp pa trottoarkanten men det gick bra, vi fick oss ett gott skratt.
 
Annars har det inte hant sa mycket, det gar battre med aldre tjejen christina nu, framsteg, kanns bra :)
Imorn borjar jag kl 11 och slutar 21.00 sa det blir en lang dag.
\Nu har jag fatt min telefon av Cassie ocksa, det ar en blackberry sa nu kommer jag kunna maila er som vill fran den hur mycket jag vill for det ar gratis :)

nu ska jag titta pa tv innan jag ska sova tror jag
hors! kram pa er alla

Greenwich

Ja nu har jag varit har hos familjen i 5 dagar, det kanns bara battre och battre. Har haft svart att fa kontakt med stora barnen och har det fortfarande, men igar lekte vi alla hide and seek tag och det var jatte kul :D
Christina fragade till och med om jag ville spela Guess who? med henne, vilket var ett framsteg.
Lilltjejen Carolinesom ar 4 ar har jag inget problem med an sa lange, hon leker forvanansvart mycket med mig enligt chris och cassie. Hon ar for ovrigt helt galen i Hide and seek.

Idag fickj ag mitt korkort ocksa, efterlangtat. Sa idag ar forsta dagen jag kommer kora bil, ska ut och trana med Cassie eftersom jag aldrig kort automat och sa forut.
Sen ska vi ivag och hamta barnen :)
Igar foljde jag aven med och tittade pa christinas simtraning,det var kul. Hon ar valdigt duktig.

Jag maste bara saga en annan sak att staden Greenwich har jag inte sett sa mycket av an men det bor mycket rika familjer har, Jag tyckte att huset jag skulle bo i sag trevligt och fint ut men inget sa overdrivet, Det huset ar inget i jamforelse vad vi aker forbi pa vagen nar vi hamtar barnen fran skolan. Det ar sjukt stora hus overallt.

Nu ar det nog ocksa klart att min bror kommer hit over jul :) Det kommer bli jatte kul :) Jag ska guida runt honom i New York! Vi haller pa att kolla upp flygbiljetter nu sa det kommer nog bli sa att jag inte kommer hem over jul .

Nu stundar det ocksa for Thanksgiving har i USA, Alla ska ha sin kalkon och det blir firande pa torsdag. Chris foraldrar kommer hit och vi ska ata stor middag och jag far sjalvklart vara med, ska bli mysigt. Sen ska vi aven ut och hitta en julgran pa fredag tror jag, det ar sa att i Lawrence familjen ar det tradition att de aker ut och barnen valjer en julgran och sen hugger Chris ned den, sa det blir nog kul ocksa.

Nu ska jag ut och kora bil, kommer med upptadering om hur det gick sen!
Ta hand om er!

Orientation

Jag var pa orientation i 4 dagar, Hade jetlag, var sandigt trott och ont i roven for man satt dagarna i anda, men visst det var val okej och mycket viktig information,
Onsdag kvallen akte vi in till new york city! holl pa att glomma, vi akte runt med en buss och helt plotsligt sa aker vi forbi en lite konsert, guiden vewt inte vem de ar for bilar ar i vagen, men sen ser vi, Det var Neyo bara sa dar pa en lite scen pa manhattan, och precis da borjar han sjunga closer!! det var for unicef konserten var, sa grymt haha

bilder fran New york kommer senare

Planet lyfter

Hej alla, nu sitter jag hemma och det är bara 30 mn kvar innan jag ska åka iväg till arlanda, där kommer jag att träffa en annan svensk tjej som flyger samtidigt. Känns väldigt skönt att inte behöva vara själv under resan, vi kommer även att träffa 2 till tjejer i Frankfurt där vi byter plan.

Ja jag är nervös, spänd, förväntansfull, nyfiken och även ledsen på samma gång. Tråkigt att åka ifrån alla, speciellt jobbigt kommer det bli utan mamma&pappa och brorsorna såklart. Men det blir nog bra, jag installerade Skype här hemma igår så vi får träffas via Skype, men det är ju såååå inne just nu också så vi kommer vara hippa :P:P haha

Vi ska checka in bagage kl 10.30 ungefär sen kommer vårat plan gå kl 12.30
sen kommer jag väl fram inom de närmaste 12 timmarna, håller inte riktigt koll på det där än, eftersom det är tidsskillnader men om jag har räknat rätt kommer jag vara framme ungefär 1 på natten.
Jag skriver igen så fort jag kan!
Hade så jätte bra nu alla!

Puss&kram på er!

Alone in the dark on christmas eve?

För några dagar sen fick jag mail från Cassie, mamman i familjen där hon berättade om deras halloween firande och skickade sötaste bilderna på barnen där de var utklädda.
Haha de var jätte gulliga, JT var Jack Sparrow, Christina var trollz(tror det är nått amerikanskt barnprogram eller nått) och Caroline som är 4 år var sleeping beauty, hon var sjukt söt i en rosa lång klänning, krona och trollspö.

Men sen kom jag till den mindre roliga delen av mailet och det var:
"My parents just decided to have us come to Texas for Christmas.  I just booked the flights and unfortunately they don't have enough sleeping space for you to come as well.  My brother and sister are also coming and bringing their families so it will be very crowded.  We will be gone from December 22nd until December 27th.  I hope that is OK - you will have the whole house to yourself - so it might be kind of quiet but nice!" 

Jag skojjar inte men det kändes typ som att hela min värld föll samman, jag fick genast en föreställning av mig helt ensam i ett stort hus, i ett land som jag inte lärt känna än på självaste JULAFTON,  kändes verkligen hemskt att jag skulle behöva vara själv hela julfirandet, hela 6 dagar.
Så klart som den weeper jag är, så blev jag så klart jätte ledsen och började gråta. Jag hade sett fram emot att få fira jul med familjen och se hur det går till i en amerikansk familj men nu stod jag helt plötsligt själv :S
Men min storebror Daniel tröstade mig och fick mig på bättre tankar, han började spåna på att han kunde komma och hälsa på till jul, Han tänkte att om han ändå ska komma så kan det ju lika bra vara till jul. Så vi började kolla flygbiljetter direkt.

Jag kan ju säga att jag var rätt deppig den dagen, men ju mer dagen gick kändes det bättre. På kvällen berättade jg för mamma och för pappa och de förstod såklart att jag var besviken och ledsen, men de gjorde mig lugn med andra ideer om julkfirande och var säkra på att det skulle bli bra.
Efter alla jag pratade om det den dagen så kändes det bra på kvällen.

Nu känns det inte konstigt alls, visst det hade varit kul och fira jul med familjen men jag förstår att det kommer bli trångt.
Nu tänker jag istället ta det som det kommer, Daniel är jättesugen på att komma på besök då, och om det inte ordnar sig så får jag åka hem den veckan till sverige har mamma och pappa sagt så jag tror det löser sig.
Det finns säkert andra au pairer som kanske vill fira jul med mig, man kan ju hoppas.
Det är så kul också nu för att alla som får reda på det vill ju komma på nån "lösning" eller vad jag ska säga. Så nu har en på jobbet, Seija heter hon hört att jag ska vara ensam så nu skulle hon kolla om det fanns nån svensk kyrka i närheten där jag bor, för de anordnar alltid julfirande för alla svenskar som bor eller är i området., så himla gulligt!
Sen så var mamma och åt middag med en väninna igår som reser jätte mycket med jobbet och hon sa också det att det finns tydligen någon slags förening eller något sådant för svenskar, det finns säkert i många länder där svenskar jobbar/bor. Så nu skulle vi kolla upp det med.
Så nu kan jag inget annat säga än att det känns bra och jag tror att min jul kommer bli bra men annorlunda.

Sen så tror jag inte att det var något Cassie kunde bestämma. Men hon avslutade mailet men en jätte rolig sak faktiskt. Det är att efter julen så ska de åka till Vermont och åka skidor med en annan familj och då sa hon att det skulle vara kul om jag kunde följa med så hon skulle fråga om det gick bra för den andra familjen och sen meddela mig.
Kan ni fatta?? Jag, i Vermont på skidor, sååååå grymt skulle det vara. JAG HOPPAS JAG HOPPAS!!!

Appropå skidor, så drar jag till sälen med familjen för en riktig myshelg idag, tyvärr ska inte danil med men alla andra. Ska bli skönt att komma upp dit, jag mår bra där. Det är ju näst sista helgen innan jag åker så känns bra att spendera tiden med mamma, pappa och marran. 
Jag hoppas att det ska bli något åk också för de har kört med snökanonerna men vi får väl se om det går.
Hade ba tills vi hörs igen!
LATER

Mitt Going away party blev väldigt lyckat!

Nu i fredags hade jag mitt going away party för mina närmsta vänner. Det var valfritt om man ville klä ut sig, jag klädde ut mig till en svart/ond ängel eller (death angel haha som jag blev kallad på krogen).
Vi blev ca 15 st och det blev väldigt trevligt. Vi började med middag, man fick göra sin egen sallad, det var väldigt gott. Efter det blev det mycket prat,skratt och massa dans.
Kl 20.00 ringde det på dörren och det var min granne som vill att jag skulle dra ner basen, haha jag trodde han skämtade. Vi fortsatte festen som vanlig och pumpa musiken och dansade för fullt.

Jag kan bara säga att det blev hur lyckat som helst, jätte kul verkligen. Senare på kvälln drog vi med taxi ner på stan för att gå på Pluto och dansa vidare hela natten lång.
As mycket folk där, både utklädda och inte utklädda.
Vi gick lite innan de stängde och mötte upp min broder Daniel för att dela en taxi hem :)
Tack så jätte mycket för att alla kom :) och Tack så jätte mycket för de fina presenterna, jag blev väldigt glad för dem.
Jag kommer sakna er alla så sjukt mycket!

Puss&Kram Maddo
PS. bilder kommer senare

RSS 2.0