atervander till greenwich imorn!

Nu ar semestern i colorado over, jag har nu vart har i 10 dagar och imorn aker vi hem till greenwich. Kan arligt saga att denna semester har varit jatte rolig med familjen, har haft sa mycket kul med barnen och jag har kunnat relaxa nar jag velat det.
Det var ju jattevarmt nar vi kom hit, folk akte runt i tshirt i backarna, blev tyvarr bara en dag i skidbacken med den varmen de senaste 4 dagarna har det befunnit sig ett snoovader i colorado, stort kallt, stort mycket sno har kommit och jaaa visst skidakningen har varit kul men jag har frusit mycket, och loren som sa till mig att inte ta med nagra fleece, haha jag ar glad att jag gjordet.Idag var det dock sol igen, vilket var mycket skont, Caroline var med oss upp pa berget, seriost, hon ar 4 ar och aker skidor, det tycker jag ar bra, och hon ar duktig ocksa, sa kul for nar  man plogar nar man aker det kallar de "pizza" "do a pizza caroline" och sen nar man blir lite battre sa har man ju skidorna parallelt, det kallar dom "frech fries" "do french fries caoline" och hon gor det och hon svanger, hon ar grym. De sager natt med bomb ocksa och da kurar hon ihop sig som en boll for att fa mer fart, mycket kul dag och skont med sol!

Under det senaste 4 dagarna  fick vi hur mycket sno som helst och vi akte till baksidan av berget varje dag och akte i det beromda "champangnepowder", en avdagarna hade jag sno upp till laren, svart med kul att aka i, martin du skulle gillat detta berg och det har stallaet. Idag gick vi ut och at, mycket gott det blev pizza, fick aven veta idag att familjen var hur nara som helst att flyttta hit till steamboat for natt ar sen, allt hangde pa att chris fick ett nyt jobb, om han inte fatt det hade dem flyttat, stort ju egentligen. De ville bo har for att det ar sa underbart, man kan aka skidor, snoskor, hike pa sommmaren, rida allt som har med friluftsliv att gora och i greenwich ar allt sa seriost och man ska ha ratt klader, ga pa ratt skola, vara med i klubbar, ha ratt klader. Cassie bryr sig inte om detta vilket jag tycvker ar skont och som hon sa till  mig idag sa forstar hon inte hur de kvinnorna i greenwich orkar.

Iaf nog om det, i onsdags sa gick vi ut och gick med snoskor, det var jobbigt men kul. Vi gick runt marken som cassies pappa ager, det var en stor tomt, hah han har satt upp skyltar overallt ocksa vilket ar kul, om att inga far ga pa hans mark, for om det or de kommeer an anmala det om han ser det.
Altt som allt sa har veckan har i colorado varit mycket mysig, jag ar jatte glad att jag akte med och kommer garna tillbaka hit.

Nu ska jag ga och packa mina saker, for imorn bar det av hemmat igen, en sak ska bli skont att traffa vannerna igen, kunna umgas med ganget igen, kul kul
Hade bra! Snoiga KRAMAR fran steam boat springs!
laddar upp bilder nar jag kommer till greenwich!

Steamboat springs, Colorado

Ville bara meddela att steamboat ar fantastiskt harligt, I love it!
Haft en skiddag an sa lange, jatte varmt, kul kul kul!
Har verkligen jatte kul med familjen, jatte skont att jag inte kanner att det ar jobbigt.
Imorn blir det skidakning igen, yeeey!
Ville bara beratta att allt ar bra har och att jag skriver mer om veckan och uppdaterar med biler nar jag kommer hem.
tank er barnen jag och Chris i bilen sen kommer soundtrack laten till madagaskar "I like to move it, move it" i radion, det var hur kul som helst, alla sitter och dansar och sjunger, ja jag ar lattroad!
vi har aven vart pa ett badstalle med stenpooler eller vad jag ska saga, med olika temperaturer i dem, jatte varmt, ljummet osv, och vattnet kommer fran bergen, det ar inte uppvarmt pa natt satt,lite coolt!
Hade bra hemma i sverige medan jag jobbar pa min branna och skidakning imorn!
KRAMAR!
ps, stahlis, fick till mail nu! ska kolla upp det dar med datumena, kan bli krangligt! men ska fraga cassie!

3dagar kvar tills jag far till Colorado :D

Da var det slut pa helgen snart igen, och en ny arbetsvecka kommer att paborjas imorn, Det ar iaf skont att det ar bara 3 dagar har hemma i Greenwich, for det ar ju mitt hem nu under ett ar. Vi aker iaf till colorado pa torsdag morgon, jag cassie och barnen. Chris kommer till oss pa lordagen, for han aker till tyskland om nan dag pa affarsresa.
Om jag langtar till torsdag! det kommer bli skont men sakert lite jobbigt ocksa, men men skidakning sager jag bara!!!

Helgen har varit valdigt bra, har umgatts med Lina hela helgen och det har varit skont att prata massa svenska. Igar(lordag) akte vi pa formiddagen ivag till New Haven, ca 1 timma ifran Greenwich. Dar akte vi forst in till stan och gick runt pa YALE university campus!!!! Ja ni laste ratt, jag var pa YALE! Hur coolt som helst, jatte fina byggnader och jatte stort enligt mig, sa vio sag ju bara delar av det. Mycket intressant och haftigt att ha vart dar. Jag och Lina bestamde oss efter mer an 2 timmars rundvandring for att aka vidare till "svensk mark"......det bar av mot IKEA!
Dar at vi mat, jag at kottbullar(of course) och Lina at rakmacka. Till efterratt at vi bada daimtarta! Mycket gott var det!
SEn gick vi igenom affaren och kopte lite smasaker.
Jag kopte en fleecefilt, papplador och ljus. Efter det gick vi till "the swedish food store", jag kopte 2 paket musli, algrensbilar och singoallakakor!  Jag och LIna sag lite fisk och sill och sant som vi kommer aka tillbaka och kopa till varat midsommarfirande!
Efter IKEA akte vi hem igen, till mig for att hamta kort, sen vidare till LINas och dar borjade vi med scrapbooking, ja hon ska ju lara mig, hon ar valdigt kreativ och gor mycket pyssel osv, sa hon ska lara mig hur man gor det. Ska bli kul eftersom det blir ett fotoalbum fran mitt ar har! Vi at aven glass, amerikanerna gor varldens godaste glass och det finns stort mycket, aven om ben&jerrys ar en favorit.

Idag blev det sovmorgon, jag tittade pa tva avsnitt av andra avenyn pa svt.se haha. Mycket uppskattat med svensk drama serie nar man ar i ett annat land. Man uppskattar allt som har med sverige att gora. Sen blev det att aka och hamta upp Lina och vidare mot Stamford. Lite shopping blev det allt, kopte tva klanningar. Sen akte vi ivag till en sportaffar, asbra! och jag kopte en ny fleecetroja! Senare blev det pizzaslize, stort god! och bio: Coraline (Tim burton). Den var grymt bra, jag gillade den verkligen.

Nu sitter jag hemma och skriver blogginlagg nar det jag egentligen skulle behova gora ar min laxa som ska vara klar pa tisdag och som jag haft mer an 1 vecka pa mig att gora. Jag hatar verkligen den har uppgiften, onskar att jag inte behovde gora den for jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om, ingen aning!
Usch usch usch, sager jag bara, jag har verkligen forsokt tankja ut nagot som ar "unfit for life" som jag sjalv har vart med och eller som jag har sett. Men kommer inte pa na bra, kommer bara pa sorgliga saker och jag vill inte skriva om sant, men Lina sa igar att man inte behover skriva sa, att hon nog skulle skriva positivt eller vad man ska saga, men jag har forsokt tanka pa det ocksa men det ar NADA i mitt huvud!

Ja ja jag kan ju inte komma tomhant sa kommmer val skriva natt men jag vill inte skriva for skrivandet skull, jag vill att det ska vara bra! Sa det ar ju det ocksa! Men det ar ju bara tisdags lektionen jag gar pa sen missar jag ju 3 lektioner, JIHO!

Ska nog satta mig vid tvn och se om det ar na bra, det finns nastan alltid natt att se, mycket bra tv har!
Ja nu ska jag ata kvallmat ocksa. btw at varldens godaste lax m coscos hos lina igar, himmelskt gott!
Hoppas ni mar bra!
Punkt, slut

Fredag och antligen helg!

Skont med fredag igen, dagen har varit valdigt bra, har inte tankt under hela dagen att jag vill hem till sverige idag, mycket ovanligt for mig. Sa det kandes bra. Jag vaknade 7.15 am och gick upp for att vara uppe med Caroline, hon ar bara for underbar vissa dagar, love that little girl! Hon var a mycket bra humor, vi valde klader och det blev klanning idag, superdott. Sen sa plattade jag hennes har, ja det ar sant, hon plattar sitt har och hon ar 4 ar. Hon tycker tjejer med rakt har ar jatte fiint medan vi andra alskar hennes lockar, ALSKAR hennes locka. De ar sa fina men hon gillar de inte. Sa jag sa att jag kunde gora flator, nej hon ville platta haret och sen gora flator. Sa jag gjorde som hon ville, Sa sot blev hon, sen akte vi till skolan 8.30.
Sen sa akte jag och tranade, det blev 40 min powerwalk, det var skont. Sen akte jag till GCDS(tvillingarnas skola) for att hamta Christina. Vi akte hem och det var 3 fyraaringar har som lekte, kul kul, de kladde ut sig och lekte och massa annat.  Blev lite  WII, mycket kul med mariokart, ar ju inte direkt bra pa det men kul ar det.
Sen akte tjejerna med Cassie for att fa manikyr, sa jag blev ensam i et par timmar, skoooont!!

Ikvall ska jag hem till Leslie och ata mat och titta pa film, det blir mys. SEn i helgen blir det kanske IKEA och New York igen. Vi far se, hors, nu ska jag gora art crafts med barnen!

Tog nagra bilder i New York i sondags!


Hej! Hola! Hallo! Hello!

Jag kande att jag var tvungen att uppdatera, var ju ett tag sen. Vad har hant den senaste tiden. Ja jag har vartr i skolan som vanligt men denna vecka ar det "lov" sa ingen skola for min del, sjukt skont! Dock har jag fatt en uppgift att gora, vi ska skriva om "something unfit" vet inte om jag berattat det innan men iaf nu gor jag det igen. For det ar seriost omojligt att komma pa natt, bevis pa att i vissa lagen ar denna kurs pa en djupare niva som jag inte riktigt nar. Jag vill gor a bra ifran mig, men jag forstar inte vad han snackar om. "something unfit for life" nagot som ar oaccepotabelt eller kan till och med vara tabu, om ni vet nagot  jag kan skriva om, som jag sjalv varit med om men som jag inte lyckas komma pa, maila mig:[email protected] eller kommentera. Jag ska forsoka mig pa att skriva imorn kvall hade jag tankt, har nagra fa ideer men vet inte riktigt om jag ar pa ratt spar eller inte, det ar ju ocksa det att jag ska ha sett/varit med om det eller sa, det gor det svarare.

Nog om skolan, det ar sa skont att vara utan den, Ska ga pa en lektion nasta vecka men sen missar jag 3 irad, HAHAH for jag ar i Colorado och far mig en tan och aker skidor, Ska bli stort skont. Men en sak jag vill saga att dit vi sak ar det liojligt dyrt. Jag gick in pa hemsidan och kollade priser for jag ska betala nagra dagar av liftkortet,
Liftkortet kostar 90 dollar varje dag vilket motsvarar ungefar 800 svenska kronor. Seriost! Sa bara mitt lift kort kommer kosta minst 4000kr! Vilket jag tycker ar dyrt for 5-6 skiddagar. Men men det ar familjen som betalar det mesta sa det funkar for mig, men dyrt ar det.
Vi om en vekca pa torsdagen och blir borta 10 dagar :D:D Far val skriva och beratta nar jag kommer hem om det var toppen eller bara jobbigt att umgas med familjen 24/7 i 10 dagar. Jag hoppas pa det basta och forsoker se positivt poa det iaf. Tydligen sa ar barnen inte sa jatte fortjusta i skidakning, vilket forvanar mig for nar jag tanker pa mig och speciellt minh lillebror sa ALSKAR han det och alltid nar han var liten sa var han galningen i backen som ville kora hjela tiden. Sa det har blir lite annat an vad jag ar van vid.

Jag ska forsoka ta sa mycket bilder som mojligt ocksa, jag maste battra mig med kameran!

I sondags iaf var jag med tjejerna i New York City, det var myyys! Det blev lite shopping, och vi gick runt lite overallt, fabulous! Vill aven papeka att det ar JAG som far visa vart vi ska ga overallt, jag visar vagen och kan gatorna, medan de andra bara sager " I cant understand how you know where to go", Sa det kanns bra, borjar verkligen kanna staden nu och sa vet vi ju att jag har kasnke varldens lokalsinne!!!

Traningen gar bra, eller nu har jag inte tranat sen i mandags, har varti valdigt trott de senaste dagarna. Men imorn ska jag ga pa min forsta klass: Cardiodance, vi far val se vad det ar :S Jag var aven och kopte lax idag till mig som jag fros in, eftersom jag ar sick and tired pa allt skrap familjen ater! Jag har borjat fraga mer efter lite frukt ocksa, for de ater inte frukt! Usch och fy!

Sen igar var jag i Stamford och shoppade lite for mig sjalv, jag behovde byta ett par skor men hittade lite andra saker ocksa. KUL! Sen pa kvallen sa var det "clustermeeting", det ar traff for au pairerna, vi var hemma hos varan counselour Dennise och hade dessert kvall, kul att traffa lite andra au pairer och de tjejer som jag forlorade telefon numrena nar jag tappade bort min mobil. Hade dock ont i magen sa kande inte att jag kunde njuta av allt gott direkt, men jag hade kul, ar det nagon jag kan skratta med sa ar det Loren, hon ar valdigt rolig! 
Det med magen ar konstigt, har haft ont valdigt ofta har i Greenwich, vet inte om det beror pa situationen jag ar i att jag kanner mer inrestresss av det eller vad det kan vara, jobbigt ar det iaf eftersom ingen medicin hjalper. Har provat tylenol och advil, amerikanska varktabletter som du sa pappa men det gor ingen skillnad tyvarr.

Ja vad kan jag mer beratta, jo nu kom jag pa en sak, Satt och pratade med mamma och pappa i mandags, vilket var skont, var val mer an en vecka sen vi hade pratat sa jag kande mig mycket glad efter det, far en bra kansla i mig nar jag pratat med dem, ar val att jag inte saknar dem lika mycket nar jag pratat med dem. For nar jag lgger i sangen eller det ar en tid da de inte ar inne  pa skype pa grund av tidsskillnaden kan jag fa hemlangtan, att jag inte kan ga till dem och saga bara en liten sak som jag vill beratta utan att jag maste vanta. Sana saker far mig att langta hem., Iaf skont att prata.
Nu till poangen, jag berattade for  mamma att Lina har fragat om jag vill springa en tavling i New york i sommar, och det ar 10 km ungefar och jag tror jag ska gora det, jag menar jag springer varruset utan problem sa tva varv ska jag nog klara. O ch da kommer jag ha ett mal med min traning, och det kan nog underlatta.
Sen idag pratade jag med Cassie om det, (hon ska sprina halvmaraton i nyc snart) och hon gav mig en sida med tavlingar. Da hittade jag en simtavling, haha och det ar bara 1500 meter, vilket ar piece of cake om man sager sa. Sa da tankte jag, det skulle kunnna vara ett mal ocksa, nagot kul att strava mot. Jag far se, men jag kanner att det kan nog bli sa att jag anmaler mig!

En annan nyhet ar ocksa att jag nog ska borja med scrapbooking, eller jag ska det. Lina haller pa med mycket olika saker bland annat scrapbooking sa nu har hon fatt med mig pa det, vilket ar kul. Jag ska gora ett fotoalbum om aret har i USA. Ni far se det nar jag kommer hem :) sa kanske blir att borja med det i helgen.
Det blir kanske IKEA med Lina ocksa, hoppas, kanner for lite svensk mat och svenkt godis! Sen bio tror jag val saklart!
Nej nu tror jag att jag ar klar for idag, skrev en hel del!!
Hade bra alla, om ni kanner for att skriva vad ni har for er eller what ever, maila mig garna: [email protected] jag laser garna om de mest betydelselosa sakerna till the big things!

BTW Amanda backlund----> You got mail!


Bilder fran i fredags och i gar kvall!


en del av min skola:            mitt gym:                                                                          jag i mina 3D brillor, Jonas brothers!
          

          

        

RSS 2.0