Boston bilder



Lite midsommarbilder

   

Torsdag v26

Denna dag borjade samst, jag kan saga det att jag hatar alla overklassmammor i denna stad som tror att det ar sa bra och tittar ner pa alla som inte har mer pengar an de. Annu mer tittar de ju ner pa en fattig au pair haha, vilket jag kan leva med for de lever i den mest ytliga varld som finns, dar det snackas skit om alla sa fort det hander natt, det enda det handlar om ar att ha ratt skor, ratt vaska, ratt bil, storst hus, dyrast hus, sa mycket saker som mojligt att visa upp. Vara medlem i alla klubbar som gar, arrangera massa event. Ja det ar lite vad alla housemoms gor har.
Har denna ilska just idag for jag traffade bitchmamman nr1 idag!!
Ian ar JTs kompis och hans mamma ar nog storsta bitchen jag traffat och har aven fatt hora det av min vardforaldrar.
Iaf sa akte jag och skulle lamna JT hos Ians hus och nar man kor in sa ar det en lang infart till det stora huset och dar man kan vanda stog en bil, sa jag fick parkera innan man kom dit, det var som en liten parkering vid huset. Jag tar ut JTs hockeyvaska och fragar om han ar ok, han sager ja och gar mot huset, efter typ 1 min nar jag ar i huset sa kommer mamman (bitchen) ut gaende med en vaska i handen, jag tanker att hon kanske sak lagga in nagot i bilden som stod bredvid mig. Jag backar ut och gor en sakallad vink till henne och jon gor det samma, nar jag precis satter foten pa gasen skriker hon till och jag tanker, "OH no, det har var inte bra"
Jag oppnar dorren och hon borjar:
bitch: "Do you think I was walking out here for fun?"
Jag: "no i thought you were going to the other car"
bitchen: "thats not my car"
jag"ok"
bitchen; "Iwas walking out here so I could give you this bag, its some stuff for Ian because he's spending the night at your place"
Jag: "i know"
Bitch: "so I'm going to put this in the car cause I want you to take it into the house"
Hon satter vaskan dar och smaller igen dorren!och vander sig om och gar...
Jag menar nu nar ni laser det kanske det inte later bitchigt, men jag kommer inte ihag exakt vad hon sa for jag blev sa paff. Men tank er den mest bitchiga attityden och med lite ilska i rosten och en kvinna som bara vill satta dig pa plats.
Jag borjade saklart grata nar jag korde dar ifran, ja det var val inte den basta dagen for mig att traffa henne pa, aah jag blev sa arg, jag menar bara for att hon fick ga 50 m extra och att jag inte visste att jag skulle fa vaskan behover ju inte hon vara sa otrevlig. Usch vad jag inte gillar henne!!! Jag sag pa henne forsta gangen jag sag henne och hur hon pratade att hon ar inte trvlig, cassie och chris har ju sagt det flera ganger , "she can be a real bitch" och att hon ar jobbig att vara till lags. Men for den lilla grejen fick jag det dar, nej om jag bara hade plockat fram bitchmaddo dar och svarat tillbaka, men svensk som jag ar sa tar jag ju bara emot skiten!

Jaja, nu ar jag ledig i 4h typ sa ska gora lite arenden och sa, prata med mamma ska jag nog gora ocksa!
Sen btw sa ar min mage kanske jattedalig ocksa, jag har sagt till  mamma i 4 veckors tid att min mage ar dalig , men det blir inte battre. De tva senaste dagarna har vart hemska, och igar tyckte jag riktigt synd om mig sjalv, lite patetiskt var det men man far gora det ibland. Nu ska jag nog kontakta min conslour och se vad hon tyckter om ett sjukhus besok eller om hon tycker det ar bortkastade pengar, det ar ju inte sa att jag vill betala 1000$ vilket det latt blir, alltsa 8000 svenska kronor. vi far se, magen ar lite battre idag men fortfarande inte normal!

Annars sa skulle jag akt ut till hamptons i helgen till the solomons lyxvilla men nub verkar det som att de inte behover mig i helgen. Skulle vara kul att aka dit eftersom det ar dar alla New york bor har sina lyxvillor! men men en annan gang kanske.

Pussochkram halsningar bitchmaddo!


Midsommarafton!

Midsommarfirandet var mer an lyckat! Jag hade verkligen hur kul som helst :) mycket glad for det. Det borjade med att jag akte hem till Emma vi gjorde oss i ordning akte till tagstationen och sen motte upp Anja pa taget. Val i NYC tog vi oss ner till Battery Park(langst ner downtown pa manhattan). for dar var det flera hundra svenskar och vanner till svenskar, det fanns en midsommarstang, svensk "folkmusik", folk som satt pa varenda grasplatt. svenska MAT!, svenskt godis. Ja jag har nog aldrig vart sa glad av att se en midsommarstang i hela mitt liv.hora svenska overallt, se svenskar, for man ser ju vilka som ar svenskar oftast. underbart att ata kottbullar med lingonsylt, blev aven gravad lax!! och svenskt godis :) midsommarfirandet holl pa till ca nio pa kvallen, Jag emma och anja satt och tittade pa folk, pratade och skrattade, senare motte vi upp med Anjas tre vanner och satt med dem ett tag.  Vi pratade med en svensk pensionar som bor har, sa himla rolig, du vet gammal tant som ar jatte pratglad. Ja hon berattade om sitt liv som flygvardinna och hur hon kom hit osv, kul kul, Sen ville hon ta kort for dar satt vi 6 st blonda svenska tjejer. Efter en liten stund kommer det en amerikan: Hi guys, do you mid if I just take a picture with you? aah that would be so great, you know that would be like my christmas card this year, oh on monday I'll show all the guys, me and the swedish girl," Han var asrolig, aa det har kan ju vara vykort for manhattan ba baba.  Lite ssenare har vi annu en amerikan sittande bredvid mig och posar till kameran. Efter ett bra tag sa bestammer vi oss for att ga, och firandet i battery park holl pa att avslutas sa da ramlade festerbjudandena in haha och det ar faktiskt sant. Vi gick lite sa kom det fram nan och snackade(svenska saklart) ska ni med pa fest nu eller? vi valde en av de som skulle ligga nara wallstreet i nan lagenhet. Ja men val framme sa gick vi in i receptionen, asfin, vi tog oss upp till lagenheten och seriost, man blev ju inte lite avis pa grabben som bodde dar, den var verkligen NICE sa att saga.
Vi festade till dar och det var mycket folk och trevligt, val nar vi kande runt 12 att nej ska vi dra vidare sa ringer en av tjejerna vi kom med och sager att de ar pa hustaket, NAEJ?

Sjalvklart blir vi nyfikna pa det sa vi tar oss in i byggnaden och aker upp till taket och OM DET VAR FINT! Kandes faktiskt lite overkligt dar ett tag, jag tror inte att jag riktigt forstod att har var vi pa ett asfint tak av en byggnad in the middle of manhattan NYC, det ar galet! Sa vi stannade dar ett bra tag, och efter en riktigt riktigt trevlig kvall med massa trevliga manniskor att prata med (pa svenksa helt otroligt) drog vi oss darifran runt 2 for att ge det ett forsok att komma in pa en klubb, det var jag, emma, chalottaoch mimi(en svensk och tysk tjej vi traffde pa dar) men grabben som skulle fixat var ju praktiskt taget inkompitent, det ar ju ganska klart sa med skavsar sa jag till honom att jag inte orkade med att ga runt for att jag trodde inteatt vi skulle komma in, ja men da blir man kallad "bitch" av amerikanerna. Sa fort man har en asikt och forsoker vara arlig sa. Jag forstar inte vad det ar med det ordet och amerikaner. Anyway, vi sa hej da till han ratt snabbt eftersom vi hade haft en harlig kvall fram till det, Jag och Emma tog taxi mot grand central och avrundade kvallen med att sitta och ata svenskt godis, battre kan det inte bli. Sa kl 4 pa morgonen satt vi och vantade pa att bli inslappta pa grand central med alla andra, de oppnar kl 5.15! Men de gick fort och kl5.35 tog vi taget hem till greenwich, efter tag och taxi hem sa var jag i sangs vid 7 tiden lordag morgon. Sov till ca 11 eftersom barnen sprang och dunsade i golvet ratt rejalt hela morgonen.
Om jag ska sammanfatta min midsommar sa var det nog en av de basta midsommarfirandena jag haft, eller iaf ett av de mest orginella, man firar ju inte det pa manhattan varje dag. Stort kul hade jag med alla, Hoppas det kommer mer sana kvallar i framtiden, ;) Lagger in lite bilder snart ocksa!!

Lordag,
Emma kom hem till mig eftersom vi bada var rejalt trott, vi sag mamma mia men bada sov fran och till. Efter blev det pizza och darefter kom Lina forbi en svang. Vi packade ihop for detvar namligen dags for utgan nr 2 denna helg, Nu har jag inte festat sen i januari och da dara man till med tva dagar efter varann, ja men varfor ska man vila tanker jag.
Iaf vi akte hem till Anja, vantade pa att hennes hostparents skulle komma, de kom och vi akte over till Simones hus. Val dar kande jag att jag var lite for trott for en andra utgang, kl var redan 12. Men det ar dyrt att aka taxi sjalv sa jag struntade it, kl 1 ar vi i stamford, vi gar till en klubb, inte speciellt kul. Live musik som inte var i min stil, drink som smakade skit och nej som vanligt inga snygga amerikaner att prata med. Men men jag och emma kunde ha kul anda, vi var trorts allt ratt trotta sa vi flumma ratt mkt. Anyway sen akte vi hem till en villa, det var kanske jatte trakigt och jag ville bara aka  hem, det anda som var kul var att spela berrpong, ni vet kasta pingisboll i ol glas sa maste andra laget dricka, jag och anha spelade, Emma fick dricka stackarn haha. Och en annan sak, alla de grabbarna sag ut som stryk, det var hemskt. Och typisk amerikansk killes kladstil, ljusa jeans, ackligt ful stor skjorta som hanger ner pa roven och jatte fula skor!
jag har bara ett ord for det: DISGUSTING! Ja ja det var ju iaf en som var trevlig, men det hjalps inte.
Kl 3 bestamde vi antligen for att aka, sa runt 3.15 aker vi och jag ar i sang vid 4 tiden, jag sov typ till 12, vilket var chockerande.

Sondag, chillade hemma sen akte jag med Leslie till JFK, hjalpte henne att hitta, for JA jag hittar ju dit, lite coolt sa dar! Traffade hennes pojkvan som kom fran mexiko och som kommer vara har med henne i NYC i en vecka, trevligt. Hem och ata och sen kom Loren och hamtade mig for att aka pa bio, denna gang The Proposal, den hade sina riktigt roliga stunder faktiskt, men var val typ medel.

Nu ar jag trott, maste ta igen bristen pa somn denna helg men som tur ar sa borjar jag inte forran kl 3.30 imorn.
PUSS och KRAM!


Torsdag!

Nu sitter jag har sjalv, har lyckats dumpa alla barn pa olika stallen, ratt soft for mig, for nu blev det nagra timmar dar jag kunde slappa och gora vad jkag vill. Snart ska jag ivag och hamta Caroline, ho ar pa balett lager, varje dag i 3 h. Sa sen kommer campbell och leker med henne sadet blir latt for mig det med.
Nar jag kommer hem sa ska jag nog stada huset ocksa, vet att det inte ar min uppgift men det ser forjavligt ut nu allta, smulor och klader och leksaker och ja det ar en enda stor rora.
Sen ska jag fa christina att ga pa simningen men det kommer sakert inte handa for det regnar som satan just nu!

Igar gick det bra, var ute och korde bil mest hela dagen kanns det som, hamta, slappa av, hamta! Vi bakade aven svenska kanelbullar, det gick ju inte jatte bra. de blev heller inte allt for goda men sa brukar det ju bli nar jag ar i koket!
Just nu sitter jag aven och tanker pa vad jag ska ha pa mig pa midsommar, vet verkligen inte. Hoppas ju pa bra vader sa man kan ha klanning. Vi far se, det blir iaf battery park pa manhattan med midsommar firande dar sen kan det aven bli utgang men vi far val  se om det gar. Jag hoppas iaf, kanns verkligen som att jag behover en fun night out! Ska ta bilder och lagga in dem ocksa sa ni far se hur vi hade det.

Nu ska jag nog aka till banken och satta in pengar (lon fran forra veckan), sen hamta Caroline.
Jag undrar vad jag ska ata till lunch idag? hmmm finns ju inte mkt i det har huset som jag "kan" ata!
Vi hors snart igen! Btw sa jag det forresten att jag snakcade med Amanda pa skype i helgen, det var jatte kuol och ska nog ringa henne snart igen nar hon kommer hem efter midsommar, kul att prata av sig och hora vad som forsigar i vasssan! saknar na saklar!

Pussspussss


helgen!

Ja jag ar glad over att forra veckan ar over, jag jobbade 60 h sa ar ratt slut, men jag jobbar 57 h denna vecka sa kommer bli jobbigt det med. Men det ar bara for att jag ska ha barnen tva natter sjalv eftersom chris ar ieuropa pa affarsresa och cassie ar i californien pa jobb.

Under lordagen akte vi(jag,emma,lina, leslie och loren) till ett outlet ungefar en timme harifran. Det var hur stort som helst, vi han inte ga halften for jag var tvungen att vara tillbaka vid 6 for att jobba. Men jag inhandlade annu ett par nya skor, men dem ville jag verkligenha, har ju sett dem i tidningarna och tankt "dem dar vill jag ha"
Sa nu blev det lite billiogare iaf, 70$ kostade de pa outlet sa da sparade jag lite pengar. 

Sen pa kvallen blev det jobb i 4 h ungefar, cassie chris skulle pa overraskiningsfest, jag fick sklart hora "i want mommy" fran Christina som ar 9 ar, men jag ignirerade och sa att hon skulle komma nar de var klara, men hon ringde ju henne typ 5 ganger innan hon svarade. AAh irriterad blev jag saklart men men. 
Sen akte jag till emma och holl henne sallskap for nan timme men sen var jag tvungen att aka hem och sova. 

Sondag var ju inte den basta dagen jag haft om man sager sa. Det borjade med att jag och emma aker for att farga haret, vi var nervosa for vi visste inte hur det skulle bli, vi skulle gora slingor i utvaxten, mm min borjar och det kanns ratt bra, men sen ar hon klar och hon tar typ bort folien pa en gang, jag tanker att hon vet nog vad hon gor, men jag kande att det inte skulle bli na bra. Hon borjar blasa mitt har torrt och jag ser att min utvaxt syns jatte bra fortfarande. Jag blir mer och mer irriterad for jag sa till henne att jag ville att hon skulle gora det samma farg som mitt andra har. Jag sager till henne att det fortfarande ar morkt och att jag inte gillar det, jag betalar och gar ut jatte irriterad, dar star malin emma och Linn. Linn ar frisor sa hon blir typ arg for att kvinnan hade ju inte gjort nagonting, det suntes knappt sa honsa till mig att ga in och klaga. Jag som ar feg sa att jag inte ville men jag gjorde det anda. Kvinnan sager att: "a okej du vill ha mer highlights?" Men da sager jag att jag vill att du ska gora sa att det blir en jamn farg i hela haret. Jag far komma tillbaka senare, da sager hjon att hon ska gora farg sen slingor och jag tanker jaja men sa har jag gjort forr. Men nej efter hon satt i fargen sager hon, nu kan jga inte gora nagot mer for det kommer forstora ditt har. Sa da lamande hon det opch jag fick blassa det torrt sjalv. Vissa partier av haret ser braut men det som var morkare blev ju typ gult sa ar verkligen inte nojd.

Sen var jag ju irriterad storre delen av dagen, jag kopte en jattesot kjol for att munttra upp mig sjalv och sen grillade jag,emma lina och loren. Mkt gott men saklart talde inte min mage den sa det blev ju smarta sen!
Efter middagen akte vi till port cheser for att ga pa bio, vi sag The Hangover!
Om det var nagon dag jag skulle se den filmen pa sa var det igar. Seriost den var hur rolig som helst, jag satt verkligen och skratta heeeeela tiden. och da overdriver jag inte! stort stort KUL!!
Ni maste ga och se den, verkligen klockren!

Just nu sitter jag hemma och har precis jobbat mina 2 h idag, jobbar 2 h imorn men sen borjar det jobbiga 48 h nonstop jobb! Men det gar nog, imorn aker vi nog till IKEA ocksa for att kopa saker infor midsommar! Jag ska ju in till NYC pa midsommar men vi tankte ha midsommar middag pa sondagen men alla "internationella" (ej svenska) vanner.

hade bra, boston bilder kommer!!

Boston, och en halv bra/dalig start pa ny vecka!

Boston bar det av mot i fredags vid ett tiden, Angela kom och hamtade upp mig och Emma sen bar det ivag. Vi hade tva olika vagar att valja jag sa att vi skulle ta den stora motorvagen, sa lyckat for efter 3 exits sa blir det ko haha, sa var vi fast i ko eett tag men sen flot det pa. Vi hade ingen gps med oss men det gick bra att hitta med hjalp av karta och framforallt mig (den manskliga gps:n) Joda man agerade gps och guide hela helgen! Angela och Emma kommenterade flera ganger att de inte forstod att jag visste var vi skulle, men som ni vet sa har ju sagt manga ganer alla fods val med natt de ar bra pa, mitt ar lokalsinne!, I have a great sence of direction! helt enkelt,

Men men visst vi korde ju runt lite, for det ska ni veta det ar inte latt att kora bil i storstader som Boston, visst NYC ar val helt klart varre men det var mkt trafik och Angela gjorde ett stralande jobb. Val framme och nar vi hjittat hostlet, sa gar vi in och fragar efter parkering, jo men det ar typ ratt nara sager tjejen, ak hit och visar pa kartan, 10 min gang tillbaka, later apbra tankte vi. Vi borjar kora sa som hon markt pa kartan, hittarvi parkeringshuset nej saklart inte, vi kaer och vander hittar det anda inte, aker framoch tillbaka typ 4 ganger, fragar en taxi chaffis, till slut akte vi in pa en gata och paralell parkerade, vi hade jatte tur som hittade en for alla gataor var fullproppade med bilar for baseball laget Red Sox hade ju saklart match den dagen/helgen. Iaf rummet var ju lite halv snusk, eller om man jamfor med andra hostel var det riktigt fint, jamfor med hotell inte lika fint! Men det funkade, vi sov ju bara dar. Kvallen blev det italiensk resturang och pizza, och nu var det inte amerikansk pizza, nu var det god pizza! sen blev det sangen!

Lordag blev det bekvam vackning vid 8, fanns ett frukost stale bredvid hostlet sa gick in dar och det blev bagels med cream cheese! sen akte vi in dar vi skulle borja var sightseeing, Vi gick en lang lang gang som kallades freedom trail, ja vi sag massa turist grejer hela dagen, efter det gick vi till ett mysigt omrade som kallar back bay, gick runt dar och sen blev det lite shopping for att fordriva tiden innnan middag. HIHII jag hittade SKOR!! heels alltsa, jaa jag var sa glad, vilket kap vi gjorde, det finns en affar har (ALDO) som ar dyr, men nu salde de ut skorna, sa fick mina skor som kostade 100$ for 34$, jag menar vilket kap, jatte snygga ocksa, lagger upp de sen. Nu vantar jag pa att de ska rea ett par andra skor ocksa, annars kan det bli att jag maste kopa de med :)
Middag blev det i north end som kan liknas med Little Italy i NYC, mys blev det iaf! vi akte tillbaka och det var lordag sa jag och emma kopte lite godis, trotta som vi var skrattade vi till nastintill allt denna kvall. Btw sa sag vi aven ett jatte bra danscrew dansa i lordags, filmade lite men vet iunte hur man lagger upp filmklipp.

Sondag akte vi till ett annat omrade dar vi gick runt och tittade sen blev det HARVARD UNIVERSITY, det var liute coolt, har man vart pa bade harvard och yale. Vi var dar och sen akte vi hem vid 4 tiden, hadelite svart att hitta motorvaegn men till slut sa. Ja vad kan jag saga jag gillar boston skarpt, men av en annan anledning an nyc och washington, den har inte alltfor mycket att visa upp som hapnar en som washington och nyc, men den ar mysig, Boston har kvarter som ar jatte mysiga och som gor att jag skulle latt kunna bo dar.

Sen kom vi hem i sondags vid 8 tiden, jag akte over till rebo for att snick snacka, det var namligen sa att min underbara mexiknaska van Leslie i lordags nar de vart ute blivit bjuden pa dejt, sa hon gick pa dejt i sondags, aaa men vad gjorde dem jo de gick pa yankees i nyc, men kul for henne hahah, lite avis. Men har kommer det som ar hur kul som helst, Jo Leslie ar ju inte singel nej hon har pojkvan i mexiko och han kommer hit om 2 veckor och inte nog pa det hon har en forlovnings ring vantande pa henne i mexiko som hon lamnade dar nar hon akte. Leslie ar for underbar, hon ser sa latt pa allt, hon gick pa en dejt inget mer med det, och jag tyckte ju det var huir kul som helst for i washington sa hon ju att jag skulle komma pa hennes brollop.

Sen var det ju drama igen ocksa, eller bara lite, Loren hackade pa rebo om att hon hade dansat for mycket eller natt, men det ar sa kul for jag och rebo vet ju hur hon ar nu sa vi skrattar bara at det nar hon forsoker gora nagot, det var som hon sa, rebo dansade med allt som hade byxor pa sig, jaha vem bryr sig, hon far val dansa och ha kul om hon vill. Men men maste saga det ocksa att Rebo ar riktigt rolig hon med, hon har det lite svbart med sin vardfamilj och hon har sagt att hon var typ san som slogs och sa forr, sa hon sa det att jag vet hiur jag ar sa jag maste halla tyst, lat som hon var varsta gangstern innerst inne haha.

Nog om andra och lite mer om mig nu da, Cassie sa att jag ska ju jobba 51h denna vecka man far bara jobba 45h, da sak jag fa extra betalt sa det fixar sig. Sen nasta vecka ska jag ha barnen i 3 dagar helt sjalv, aven natterna, Chris aker till europa igen och sen Cassie till Californien, Tva jobbiga veckor blir det nog men det gar val an. Har redan jobbat 3 extra h pa tva dagar utover de 51 h, men men cassie har mycket att gora denna vecka. Hade hemlangtan forra veckan, riktigt jobbigt faktiskt, har inte haft det pa ett tag. Sa da kande jag verkligen nej nu ger jag upp, jag pallar inte, jag vill inte ta hand om barn langre. Att prata med mamma i torsdags gjorde allt mycket battre och marran!  Jag saknar mamma och pappa, martin och daniel jatte mycket, var verkligen forra veckan som jag kande hur mycket jag ville krama dem allihop! Men det ar sa lustigt att man saknar sana sma saker, som att ligga och titta pa tv i  mammas sang, att skratta  at pappas daliga skamt, att typ ga och smaputta pappa eller martin, att retas/javlas med mina broder, att argumentera med min storebror tills han gor mig irriterad, fre/lordagsmiddagarna med familjen med GOD RiKTIG mat, ja det ar verkligen bara sma saker man saknar. Ja sen fick man ju reda pa att man inte skulle kanske fa vara ledig pa midsommar ocksa, som jag verkligen verklihgen vill vara, det kommer vara firande i  battery park pa manhattan under dagen med svenskar och sen midsommarfest pa kvallen, maste dock vara 21 ar saklart men hjoppas att de ska ordna sig.  Iaf sa vill jag att min hemlangtan ska ga over for jag har ju en dunderbrasommar att se fram emot. Igar blev det kvallsdopp i emmas pool och sen kollade vi resor till miami, billigt!! sa nu kan det bli dit i augusti fett bra! hoppas ni orkade lasa min LANGA inlagg, ska lagga upp lite bilder fran boston sen ocksa.

Onsdag och aven gardagen!

Full rulle har det varit hela dagen men det ar bra, tiden gar sa mycket snabbare da!
Dagen borjade redan kl 7.30 imorse, jag blev ensam med Caroline, stadade lite medan hon satt och tittade pa tv, vi gjorde oss iordning och vid 9.20 ungefar akte vi forbi posten och banken forst och sedan vidare mot Norwalk aqarium,
Cassie kom pa iden att jag skulle ta med Carline dit for jag har inte varit dar an och vadret skule inte vara bra.
Nar vi kom dit sa kopte vi biljetter och genast skulle Caroline springa och visa mig, vi tittade pa salar, pingviner, hajar, "rockor", alla mojliga fiskar, krabbor, sniglar, skoldpaddor, ja you name it. Det var verkligen jatte kul, specillet att vara med Caroline, hon uppskattar det verkligen aven om hon vart dar. Hennes favortier ar salarna, vi var vid dem ratt mycket, man kunde se dem bade inomhus och utomhus. Nar vi gick ut och stod och tittade borjade Caroline gora salljud, ni vet lata sa som salar later, jag kunde verkligen inte halla mig, det var urgulligt, sa hon gjorde sana ljud i kanske 5 min eller mer.
Det som gjorde det annu roligare sen var ju att salarna kommer ju upp till ytan med huvudet och star still ibland, och s kom det en liten annan flicka som horde att Caroline gjorde ljuden sa da gjorde hon ocksa det en gang men det sag inte Caroline sa hon trodde det var salarna som gjorde ljudet. Hon trodde att hon fatt salen att prata, aaaah sa gulligt!

Vi fick aven rora massa grejer, inte for att jag gjorde det dock men Caroline tyckte det var jatte kul att rora krabbor, snioglar, rockor. Sen sag vi aven nar de matade salarna och nar de gjorde lite tricks. En mycket lyckad utflyckt, jag tycker det ar valdigt kul att gora saker med Caroline, aka ivag och hitta pa saker.
Efter aqvariumet sa akte vi hem till greenwich och direkt till baletten, satt dar och pratade med Adeles nanny Vivianni, sen var det vidare att hamta tvillingara, sen var klockan halv fyra redan.

Igar var ocksa en riktigt bra dag, jag och Caroline hade planen att aka till stranden, vadret sa at det skulle bli upp mot 30 grader. Men under morgonen sag det molningt ut men Vivianni och Adele kom och hamtade oss vid 10.30 anda. Det sag ut att klarna upp da, och nar vi val var vid stranden var det bra. Vi motte upp Claudia som nu tar hand om Jordan fran Carolines klass. Sa vi tre babysitters satte oss i solen med bikinin pa medans barnen lekte, de lekte jatte bra ihop. De brakade inte en enda gang utan lekte jatte bra i sanden. Blev jatte varmt ocksa, sa vi var pa stranden fran kl 11,00 till 2.15 ungefar. Efter det var jag trott, utan att jag gjorde mycket sa blir man trott av solen, det vet vi ju alla.

Btw sa var jag pa IKEA i sondags med Emma, det var en riktigt bra dag faktiskt, efter det blev det pool ohc solning hos Emma och senare filmkvall med tjejerna.

Btw, ni ar verkligen dalaiga pa att kommen
Har kommer nagra bilder fran de senaste dagarna:

        

     
Den vita gosedjurs salen fick Caroline da roch ar dopt efter den riktiga salen pa den andra bilden, Den salen hette Ariel sa Caroline ville att hennes sal skulle heta det ocksa!


RSS 2.0