Yes they're here!

Ja jag vte att jag har kanske varit den samsta bloggaren de senaste manaderna, har haft mycket att gora, planerat mycket och jobbat mkt och for att vara helt arlig inte haft nan lust att skriva heller. Men nu blir det andring pa det efter lite klagomal haha!
Vad kan jag saga, jag borjar med the biggest news, min familj ar har nu!!
Mamma, pappa, Marran, Moster och patrik kom hit i tisdags :) Jag fortfarande inte fatta att de ar har, akte in tis kvall och traffade dem pa time square, (mamma,martin och pappas hotell ligger dar). Jag var hur glad som helst att se dem, jag hade typ hjartklappning haha, gav dem alla stora kramar, tarar i ogonen saklart men hor och hapna, jag grat inte!! Nej jag som grater for minsta lilla, allt, fick BARA tarar i ogonen! Ja haha fast jag kunde ha borjat apbola men jag tror inte jag ville, jag kramade mamma och kande hur jag kunde ha slappnat av och borja grata men istallet gjorde jag inte det utan holl tillbaka, jag tror jag var lite i en annan varld ocksa, det kandes inte riktigt sant, men istallet for gratkalas blev det leenden och skratt istallet och jag tror faktiskt jag foredrog det mer. Vi var pa times square ett tag sen gick vi vidare till en bar, satt dar ett tag sen eftersom alla var trotta sen resa och tidsskillnaden sa gick vi tillbaka till hotellet, Men nar det val var dags att sova kunde jag inte halla inne gladjetararna mer.

Sen i onsdags blev det sightseeing och mycket mycket vandrande, vi gick till chelsea, flatiron buildiing, sen tog vi oss ner till ground zero sen blev det lite centery 21, battery park och sen delade vi pa oss, jag tog matin och pappa till frihetsgudinnan och elllis island, de andra tog en annan farja. Eftersom farmors pappa immigrerade hit till usa, tyckte jag att pappa skulle dit och det ville han ju saklart, vi forsokte soka efter honom i databasen men det gick inte sa bra, men kul anda! Sen tog jag martin och pappa genom Wall street ner till pier 17, dar moster patrik och mamma satt vi en uteservering. Jag tog mig till tunnelbanan eftersom jag skulle jobba sent.

Idag jobbar jag hela dagen sa de andra ska gora sightseeing i nyc idag med men imorn kommer mamma pappa och martin hit till greenwich sa jag kan visa vart jag har bott och sa de far traffa min vardfamilj, blir nog bra det!

Annars vad hjar hant nar ni inte har kunnat last nagot, min kusin var har en vecka vilket var hur kul som helst, hon bodde har i huset och var en hit hos barnen, sen tog vi tre dagar i nyc och bodde pa hotell, mkt bra vecka.
Sen var jag aven ute med Linn i nyc for nan vecka sen, mkt lyckad kvall maste jag saga, kul att ga ut lite eftersom jag inte far gora det sa ofta har. Och nej kan inte saga att jag langtar efter vassans uteliv! haha
Sen har jag aven bara planerat min och Daniels resa som vi gor om 3 veckor, tror det kommer bli hur bra som helst. Har aven kopt min reseryggsack nu ocksa. Vi kommer aka till hawaii och gora en genomresa i kalifornien. Grymt kommer det bli sa jag ser fram emot det jatte mkt!

Annars vet jag inte, vi ska fira halloween nasta helg och ja jag har min drakt far lagga upp bilder sen efter, blir nog utgang i nyc sa hoppas det blir kul!
Till helgen aker jag in till NYC och spenderar den med mamma pappa och alla, det blir bra sen aker de hem pa tisdag, men det drojer ju inte lange innan jag kommer hem.
Just det har val inte sagt natt om det men jag kommer komma hem 9 dec tror jag, det beror lite pa vilken tid jag aker den 8 dec, Men jag kommer i alla fall vara hemma inom 6-7 veckor!! kan inte fatta att det gatt ett ar!!

Hade bra, nu ska jag jobba! KRAMAR


RSS 2.0