Det gar bra nu..

Gardagen var en lyckad dag, Jag var och trande pa morgonen, korde en dusch och bastu, akte sarefter till "Cosi" (resturang jag tycker om har), kopte mat dar , at i bilen pa vag till GCDS (Greenwich country day school) for att hamta upp JT och hans kompis Tarquin kl 12. Vidare hem for att slappa av pojkarna, jag akte vidare mot Port chester till bion, hamtade ut biljjetterna och "paxade platser for oss 9!

Jag var valdigt orolig hur hysteriskt det skulle vara, med langa koer och sa vidare men det var jatte lugnt. Hannah Montana har ar ju som en gud fo barnen, och nar hennes film kom ut sa skippade barn skolan och det var lang ko for att fa biljetterna sa Cassie varnade mig for det. Men det var lugnt, var inte ens halvt fullsatt, tror det berodde pa att vi gick 12.45 och alla barn som gar i public school har inte slutat an da.
Iaf sa kom tjejerna efter ett tag och de satte pa sig sina 3D brillor och vantade forvantansfullt. Tjejerna tyckte filmen var ok, men inget superduperbra direkt, de har gjort filmen som en konsert, man far se lite backstage och sa men sen ser man dem pa scen och tjejerna hade velat se mer backstage scener. Jag tyckte det var skont att sitta pa bio i 1,5 timme utan att behova underhalla nagra barn, var ju ingen "bra film" men jag kunde faktiskt sjunga med i 3 latar!!!! haha den ni, sa gar det nar man tar hand om en 9arig tjej som alskar Jonas Brothers. Samma sak galler Hannah montana, bade Christina och Caroline tycker om henne sa jag kan typ alla hennes latar tror jag, nej men iaf de som de kor nar vi spelar "sing it" pa wii. Snart kommer det en ny  Hannah Montana film p[a bio, ska nog fraga Cassie om vi alla kan ga och se den, det ar kul att ga och gora sana saker med barnen och jag lovar att caroline vill se den. Laten som ar gjord for filmen av Miley Cyrus(Hannah Montana) ar faktiskt ganska bra ocksa.

Igar efter bion blev det att bege sig hem, lekte med Caroline utomhus, var ganska varmt, lite kyloiga vindar. Hon har sana dar bilar som gar pa batteri, som hon kan kora runt pa och jag korde runt pa en kickboard. Sen gick vi till lekparken med JT och Tarquin och korde jaga, shit vad jobbigt det var, de tror att jag orkar springa lika lange som de gor, vilket jag definiitivt inte gopr men det var kul. Samma sak haromdagen nar vi var ute pa den stora studsmattan, efter ett tag nar man hooppat ett tag blir det ju jobbigt for vaderna, speciellt om nan dodar ens studs hela tiden, nej nej det kunde inte Christina forsta, jag sa att jag bohovde vila ett tag men da blev hon typ sur och sa: "Come on madeleine, you can do it, I only got 45 minutes left" SERIOST jag trodde hon skojjade med mig nar hon sa det, 45 min och jag kunde inte fa vila i 1 min. jag tvingade lata mig gora det, for jag hade sprungit pa formiddagen sa jag var redan trott i musklerna.

Pa kvallen blev det popcorn och The lord of the ring, the return of the king med JT, det var lange sen jag sag den sa det var kul, dock hade JT mardrommar i natt och hans mamma svar att det var filmen , men JT sager att det inte var det, Jag vet inte! Han brukar kolla pa dem och typ narnia och sana filmer, han sager alltiod at hans mamma att hyra dem men cassie gillar inte det eftersom hon tror att han far mardrommar.

sen vid 10 tiden kom Loren och LIna och hamtade mig, vi akte for att se annu en film for min del i portchester, denna gang blev det FIRED UP! hahah kul att vi valde den. Det ar en film som handlar om 2 killar i high school som vill bli cheerleeders for att fa tjejer, sa de foljer med pa ett cheerleading camp, den var ratt rolig, helt ok film.

Nu ska jag aka till Loren, vi ska ha filmkbvall hos henne, tankte aka forbi biblioteket for att se om det finns nan bra film och aven till affaren och kopa lite snacks. Imorn blir det NYC med girlsen!

Det var allt for idag! Vi hors..

En till arbetsvecka ar snart avklarad..

Denna vecka har jag varit ovanligt trott, mycket jobbigt nar man ska vara pa g och leka osv med barnen, ska in till new york hela helgen ar det tankt men tror jag maste saga att jag bara hanger med en dag for jag maste forsoka och da menar jag forsoka ta en sovmorgon. Sen jag kom hit har jag aldrig vaknat senare an 9, nog for att jag ar morgonpigg och inte gillar att sova for lange men nu kanner jag verkligen att jag vill bara ha en extra halvtimma eller en timme, typ 9.30 eller 10.00 vore mycket bra. Barnen vaknar ju alltid sa tidigt och det later nar man gar pa overvaningen sa jag vaknar av det eftersom jag ar lattvackt. Men jag ska forsoka sova langre, annars far jag val bara ligga kvar i sangen och vila.
 
Maste beratta att det heller inte ar kul att sitta och vara trott sa man kanner att man ska somna pa en 3 TIMMAR lang lektion i skolan. Det har varit sa bada dagarna denna vecka, haha i tisdag holl till och med min Larare att skamta om det hela tiden: "oh madeleine, you look soooo tired, terribly tired" jag tanker(ooh gee thanks!) "Paula, keep an eye on madeleine so she doesn't fall asleep" men men han ar rolig det maste jag erkanna faktiskt, borjar gilla  han mer och mer. Jo nu nar jag anda ar inne pa skolan sa kan jag ju beratta lite mer. Vad vi gor och sa vidare, I tisdags tex satt vi hela lektionen (3 TIMMAR) och analyserade/diskuterade en text i var bok som var 2 1/2 sida lang. SERIOST, kan ni forta hur mycket vi analyserar och hur djup denna klass ar, tank er mig dar sittandes overtrottoch inte har en aning om vad de sger i vissa lagen. Men som Lina lart mig, det ar bara nicka och le, sa jag kor pa den. Men vill aven papeka att jag deltog i diskussionen en del!!! hor pa den! 

Txten handlade om en larare, forfattaren ar jattekand har i usa och det var ett "masterverk" till artikel. Men iaf sa utspelades den under high school tiden. Sa vi diskuterade gymnasiet. Eftersom jag ar yngst och min larare har gjort sa alla vet det, sa atergick han hela tiden till mig och fragade hur jag kande det och tyckte eftersom mitt minne var farskt fran den tiden!! Det vi bland annat pratade om ar grupperingarna som finns inom skolan. Jag forsokte forklara att det inte finns sana riktiga grupperingar i sverige, visst har man sin grupp men jag menar det ar ju inte alls som i USA. Det forstod inte han. Nar han fragade vilket bord jag satt vi nar jag at, sa jag att vi bara satt dar det fanns plats, nej nej sa kan det inte vara enligt honom. Jag tyckte hela diskussionen var sa roande, eftersom jag evt hur det ar har i usa och hur sjukt det verkligen ar, man sitter vid samma bors, man har ofta en "stampel" pa sin grupp osv. Det finns ju isverige men man kan ju inte jamfora det med USA. De andra forsokte beratta vilken grupp de tillhorde men jag tror inget land har det sa extremt som USA har det.. Jag tror inte han forstod vad jag menade iaf vilket var lite frustrerande, som nar han ville veta vad som forde mina kompisar tillsamman, Jag var verkligen lost dar, han trodde att alla hade testresultat och sammabetyg? WEIRD ar ordet, man blir mer och mer forvanad over hur det har landet fungerar, och jag blir mer och mer glad att jag faktiskt kommer fran sverige och vilket fantastiskt bra land vi lever i.  

Nar jag kom hem den dagen sa var jag ju tvungen att prata av mig med Cassie och hon skrattade nar jag berattade allt. Hon sa ocksa det att hon och hennes kompisar satt alltid vid samma bord, alltid!  Ni ser, seriost man satt dar man satt pa carlforska och at, man tog det bordet som var ;edigt io biblioteket om nagot var det. Man kladde sig som man ville. Det var det roligaste min larare fragade om jag och mina kompisar hade en dresscode? jag menar halla, forstar ni hur olika kulturerna ar, en dresscode, jag kom till skolan i mjukisar och amada i klanning, dar ser man en stor kontrast mellan bara en av mina vanner. Ja det ar humor, och man slutas aldrig forvanas.

Ursakta uppsatsen om det, men ville bara dela med mig till svenska som verkligen forstar, for ingen har kan verkligen forsta skillnaden.

Vill ocksa beratta att i sondags hade vi spelkvall hos Rebo, och efter vi kort kort,alfapet, och charader(vilket var det roligaste jag gjort pa lane, osm jag skrattade). Ialla fall sa hamnade vi i en diskussion om skillnader mellan vara olika kulturer, mycket intressant.
Lina drog varldens basta exempel pa en svensk, shit vad jag garvade:
Att om man sitter pa taget sa tar man tva sittplatser man satter sig pa en opch lagger vaskan pa den andra, alla kanner igen sig! Sen i nodfall om nan behver platsen eller fragar sa flyttar vi var vaska.
Hahaha det tyckte alla tjejer var jatte konstigt.
Vi pratar ju inte heller med varandra pa busshallplatesen, i kon till att bestalla  mat osv, om nan pratar med nan som man inte kanner sa ar det ju "konstigt" i vara ogon.
Det tyckte dem ocksa var konstigt, for i england och sydafrika sa halsar man pa alla och fragar hur de mar osv. I sydafrika om man inte gor "greetings" ar man oforskamd och det anses jatte fult. Man kan tex inte komma in i en minibuss(taxi) och inte halsa pa alla.
Sen berattade jag och LIna att vi du:ar vara larare och anvander forsta namnet, o ojojojojo det var verkligen natt de tyckte var WEIRD! Att alla droger i sverige ar olagliga och anses som nagot valdigt daligt och att man inte pratar om det i sverige, sa ar det inte i sydafrika, dar soker alla marijuna typ, Rebo gjorde det forut och for henne var det inte ens nagot ovanligt mdan jag och Lina tyckte det var jatte konstigt.
I sydafrika far man inte titta sin pappa i ogonen, what's up with that? Iaf sa ar det ju oartigt i england/europa/sverige att inte titta nan i ogonen nar man pratar med nagon.

Ja det var lite kulurskilllnader. HAHA kanner att jag inte skrivit nagot "roligt" an sa lange men har kommer det, Jag har borjat trana nu lte mer eftersom jag betalar mitt gymkort sjalv nu och det ar sviiiindyrt sa kanner jag att jag maste ga dit.
Nu till det roliga: Jag hoppas att ni dar hemma alla vet vilka the Jonas Brothers ar!!!! det ar ett maste, det ar iaf den mest populara pojkgruppen har i usa, det ar verkligen lojligt hur populara det ar, ,men sa ar det val med alla avcarade pojkband sa som westlife, backstreet boyshanson osv.
Ialla fall sa har The Jonas Brothers gjort en film om deras turneliv, man far liksom folja med dem backstage osv, saklart! lojligt men sa ar det!
Imorn ska iaf Jag, en mamma och 7 tjejer i 9arsaldern ga och se den, det ar premiar imorn. Haha det kommer vara galet mycket unga tjejer dar men det ska bli kul faktiskt! Jag ser fram emot det haha nej men det ska faktidkt bli kul! Sitta pa en bio ar inte jobbigt sa da har man nagra timmar avklarat va sin arbetsdag.

Hoppas ni orkade lasa mitt langa inlagg, ville nog skriva av mig om allt, har nagra fler saker men tar nog de imorn om jag kommer ihag, det kommer iaf en uppdatering fran bion, sak forsoka ta natt kort men niu vet ju hur jag ar.
Hade bra alla! Btw sa maste jag hitta ett par solglasogon, tog inte med mig nagra och det ar ratt roligt har i bland, skont nar man kor. Sa det blir att leta sadana i nyc i helgen kanske.

Helg och ledigt!

Nu har en till vecka gatt! veckorna gar sa snabbt ibland kanns det som.
Forst vill jag beratta/skryta om att jag fick massor av berom av min larare och klasskamrater forra lektionen for min text jag skrivit, jag vet sa chockerande. Vi far skrivuppgifter och sen sitter vi i en cirkel och man far lasa sin text och sen analyserar och kritiseras den positivt/negativt. Jag skrev en paragraf om soomething lovely, da skrev jag om hur man star vid skidbacken och ska borja aka typ och beskrev det. Alla i klassen tyckte den var jatte bra, lararen var jatte imponerad och haha han sa ungefar sahar: "Im sorry but I just have to ask, was it you who came to me a couple of weeks ago saying that this class is to hard and that you didnt think that you were going to make it?"
Jag skamdes lite da men svarade: "I still think its hard but I'm trying, and I understand more now."
Lararen: "well you just made 20 people impressed of what you wrote, so take credit for it, you have a huge vocabulary and an exellent english"
haha jag svavade pa moln vid denna tidpunkt ungefar.
Da sa han: you are quite young, right? I'm meann a few year younger than me? Han ar over 50!! rolig ar han!
JAG: Well in this class room I think I'm young,
Han:
Yes, youre the youngest here, I can see thats why your lack of confidence.
Det var underbart, jag har aldrig fatt san berom av nagon larare eller natt, jag var overlycklig hela dagen sen. Ville bara dela med mig att jag gjorde nagot ratt i klassen haha. Fast nu har vi en ny uppgift,
Write a portrait of someone!
Har ingen aning hur jag ska gora det men vi far val se vad han sager om det pa tisdag.

Nu till helgen, I fredags blev det middag och bio: Vi at pa en resturang pa greenwich avenue, mycket god tacos blev det!Filmen vi sag var: Confessions of a shopoholic, overraskad blev jag, den var roligare an jag trodde den skulle vara, jag skrattade massor, det var enkel humor som jag tycker ar kul :) Jag satt dar och njot med min kexchoklad! Ja ni horde ratt, TACK TACK sanna/ honeypie!!! Jag blev jatte glad for paketet, hur glad som helst, kexchokladen blev uppatna snabbt kan jag lova!

Igar blev det traning! sen akte jag och LIna till White Plains for lite shopping, Jag kopte nagellack, jatte sota skor, vi at ben&jerrys, det var trevlans att ga runt dar. Sen akte vi till greenwich avenue, det ar bara rikemans affarer som michel kors, tiffanys, saks och sa vidare men de har ZARA!! sa vi gick in dar och jag hittade 2 klanningar! jag ska lamna tillbaka skorna idag fopr de ar for sma.

Nu ska jag och trana och sen lamna tillbaka skorna, Sen ska jag aka till Rebo, vi ska ha sallskapsspel eftermiddag hos henne, mys! Senare ikvall ska jag hem for att se OSCARS galan!!!! Jippie, som jag har langtat! Rodamattan borjar 6 sen 8 borjar sjalva galan.
Ska forsoka ta lite mer bilder ocksa sa ni kan fa se saker.

Har kommer nagra sen igar:

              

HEJHO!

jag vill bara saga det att jag nyss kom hem fran frisoren, har fargat utvaxten. Jag betalade 185 dollar!!!! Det ar ca 1500 kr i svenska om inte lite till. OJ OJ vad det sved i min planbo ska ni veta, det var liksom bara for fargning av en utvaxt, tank vad det hade blivit med klippning ocksa, nej usch det vill jag inte tanmka pa.
Nu framover ska jag forsoka snala lite, for det har gillade inte ekonomin.

Haha det borjar redan ikvall, middag pa resturang med girlisarna som lauren kallar oss. hopopas pa en trevlig kvall, ska ta med kamarean och se om det blir nagra foton.

Annars har veckan vartit bra, jag har jobbat och gatt i skolan, fick lasa hogt i klassen i torsdags, det var jobbigt men jag klarat. Det var hogt puls pa mig da kan jag lova!

Nej jag har inte tid att skriva nu, arbetet kallar igen.
Skriver  pa sondag eller natt, har huset for mig sjalv son-man, ska bli saaa skont! ta hand om er.
PUSS!

Nagra bilder!

jag vet, vill krakas av bilden! dunkin dounut!
mmmmmmmuuuums!!!

vi leker mycket med min kamera, har ar vi pa JT's  hockeymatch


som jag skrev, sa var det ratt trangt mellan bilarna!


Valentines party, Lina och pernilla gor fina kort :)


Happy valentines day!

De fyra senaste dagarna!

Det har ar nog forsta gangen pa ett bra tag da jag ar riktigt positivnar jag sitter har och skriver.
Jag har haft 4 mycket bra dagar nu, tankte dela med mig av det, har nagra bilder ocksa :)

torsdag: Jag jobbade hela dagen men det var valdigt soft eftersom Mormor till barnen varit har under en vecka, sa hon lekte med dem och jag kunde mest slappa, mycket skont. Jag blev ju varnad av cassie for mormorn att hon inte skulle vara sa kramvanlig och "karleksfull" osv, sa om hon inte skulle prata med mig sa skulle jag inte ta illa upp sa hon. Jag blev glad att hon varnade mig men saklart sa var det i amerikanska matt, haha sa komiskt, jag tycker mormorn ar supertrevlig, det ar bara att hon inte har det typiska amerikanska: HIIIII sweeetie, how are you? oh sweetie, poh babe, oh hun, ja ni vet allt det dar med overdrivet smile och sa. Hon har inte det och det gor henne lik oss svenskar, sa jag kande att det var skont att det var nan har som ar som hemma haha. Jattetrevlig var hon verkligen.
Kvallen blev det bio med Lina, Loren Kat och Leslie, vi skulle se "New in Town" men den var sonder eller natt sa det blev bridewars IGEN, jag somnade i mitten av filmen haha.

Fredag: Var en chill dag det med, caroliine lekte med sin mormor! christina hade tva vanner over sa de lekte, JT var hos en kompis pa kalas och skulle sova over dar, hela dagen var bara skon, jag satt och pratade med mamma och pappa gasnka lange, skont! mysdag var det!

Lordag: ASkul dag! Jag jobbade pa formiddagen 7-13, Jag tog Caroline till skridskoakning, hon gar och lar sig, jattesott. Det var kul och Caroline var jatte latt att handskas med, mycket glad var hon. Efter det akte vi till Dunkin Dounut och kopte dounuts! Vidare till nasta isrink dar JT skulle spela Hockeymatch, vi satt och at dounuts och malade i ett block jag tagit med. Efter hockey akte vi hem, det blev Wii bowling och aven labyrint spel.
Jag slutade kl 13.00 och da kom Lina och hamtade upp mig och vi akte till White Plains, stad bredvid, for att shoppa lite pa sport affar, jag kopte ny sportbh och en fleecetroja som ar rosa, ja lite otippat.
Sen bestamde vi oss for att aka upp tillcentrum, som vi aldrig varit i, for att hitta nagonstans att ata.
Det var hysteriskt kul att sitta bredvid Lina nar hon kor, for hon blir valdigt nervos runt alla bilar som finns har, det ar mycket trafik overallt, Vi hittade iaf till slut ett parkeringshus, vi parkerade och vi stod lite snett, men jag sa det ar okej for att man far inte parkera redvid oss, det var streckat sa man inte skulle parkera dar.

Vi gick och at pa en Italiensk resturang, det skulle bli en varmratt av natt isallet blev det en 3 ratters middag,
Forratt: vitloksbrod Varmratt: pasta, med kyckling och pesto efterratt: choklad tarta med jordgubb
Det var stort gott!! speciellt min pastaratt, herregud vad gott det var, dit ska jag igen!
Iaf efter maten gick vi tillbaka till bilen, det var bara det att vi kom inte in dar vi gick ut, sa jag gick dar och skrattdade och sa "vi tar rampen" alltsa den vi kort upp pa, men Lina sa ju det nej men dar kor dem ju, " ja men vi spriner upp", det slutade med att vi sprang upp for rampen och jag skrattade sa jag inte kunde andas, det kommer en bil bakom osss och jag skrattar mer, sen nar vi val ar upp och ska ga och hitta bilen,

Sa nar vi kommer fram sa har nagon parkerat bredvid oss, pa den forbjudna parkeringsplatsen, och inte nog med det, Den har stallt sig stort nara var bil sa vi kommer inte in i bilen, pa forarsidan, det brast saklart ut i asgarv fran min sida, for det stod dessutoom 2 bilar och vantade pa parkering, Lina fick klattra over fran min sida, Pa vagen hem ocksa sa skulle jag beratta var Lina skulle kora, eftersom hon inte hittade, men jag tankte inte pa det, sa vi korde pa fel avfarter och av fel pafarter, flera ganger, vilket var kul, Lina satt hysteriskt nervos och jag satt och skrattade!
Ja det ar svart att skriva och forklara men, tank dig att du kommer pa motorvagen och vi kan antingen kora hoger eller vanster, vi tanklte kora mot vanster men da ser jag att det star New York City sa vi vejjar i sista sekund at hoger, Mycket roligt, Har inte skrattat sa mycket sen jag kom hit till USA.
Efter den resan, var det hem och jag foljde med familjen ut pa middag utan att ata nagot eftersom jag var fortfarande sa matt. Det var ocksa mcyket trevligt och mysigt.
Efter middagen akte jag for att hamta upp Rebo, Loren och aven Lina, vi akte till Kat innan vi skulle pa bio.
Vi satt och pratade om alla djur jag ar radd for haha, och eftersom Rebo ar fran sydafrika sa ar hon ratt van vid alla de djuren!! Jattelaskigt!
Kats vardmamma kom ner och halsade pa oss, hon var ung (tycker jag med tanke pa deras hus och barn och de) och otroligt rolig faktiskt, humor hade hon!
Vi akte mot bion, vi skulle saklart se "He's not that into you" , som hade premiar i fredags, den var mycket bra! Haha rolig ma jag saga, men aven deprimerande haha, ni forstar nar ni ser den, eller ja inte om ni har pojkvan kanske men annars alla singlar! Humor Humor iaf, det var en lyckad dag maste jag saga,

 Sondag: jag tod det lugnt hela morgonen, pratade med mamma coh pappa pa skype, sen kl 13.00 akte jag for att hamta upp Rebo, Kat och Lina. Vi tog av mot Weston, hade aldrig varit dar tidigare, det var valentines gathering, ute i bushen for alla au pairer, vi gjorde kort och at massa onyttigheter, det var helt ok, och trevligt.
Hade dock ont i magen sa det var sjalvklart jobbigt.
Jag lag mest ned nar jag kom hem, i hopp om att magen skulle ga over, The Grammy awards var pa TV sa det var perfect for en tv kvall. Det gick att sova utan bekymmer, tack och lov.

Nu ska jag borja jobba, Caroline har lov denna vecka demn hon har mycket aktiviteter inbokat sa det ar bra.
Jag ,aste aven beratta gulligaste grejen, hon spelade bowling med sin mamma nar jag stt och at frukost, och hoin vill alltid vinna sa hon sager oftast:
I'm so gonna beat ya!
Oh yeah, efter en strike
Fokus caroline fokus, talar med sig sjalv
sa horde jag en ny idag som hon sa till sin mamma:
You wanna piece of me?
so cute!!

Maste ga nu, langtar till ikvall, nya avsnitt av gossip girl och one tree hill!!
PUSS


Ledighet!

Idag ar jag ledig! skont. Jag har hjalpt Liina idag med att skaffa social security number och vi har aven oppnat ett bankkonto at henne, haha och jag fick betalt for det, 25 $ fick jag for att jag varvade henne :) kanns bra!
Nu har jag precis last klart ett valdans langt mail fran amanda, hihi sa kul :) och ska val gora min laxa snart till imorn, jag ska skriva en paragraf om ett minne. Jag tankte nog skriva om nar jag och tjejerna vann varat jsm brons, det ar nagot jag aldrig glommer, gladjen vi kande da, vi var garanterat lyckligare an vinnarna hahah.
Sen var jag aven inne hos professorn igar och fragade om jag kunde byta kurs, jag vet inte. hon skulle prata med min larare sa vi far val se. Jag hoppas iaf, for jag orkar inte ha det som ett stressmoment i min vardag.
Senare ska jag nog aven skriva brev hem till min mormor och min kusin, det ar sa kul med brev men jag har bara varit sa dalig pa att svara sa nu ska det bli av!

Jag hade ju ett meltdown igar igen framfor cassie och det kanns som att det anda jag gor ar att grata, det hande en sak som fick mig att bli ledsen saklart, jag ar sa himla kanslig nu fortiden ocksa, jag menar jag ar kanslig i vanliga fall men nu ar det lojligt.
Sen ar jag trott pa att det ska handa natt daligt varje vecka, det ar som att jag inte ska fa bli glad igen.
Usch det ar jobbigt nar man grater och inte vet varfor man ar ledsen, strange.
Cassie var ju forstaende och forklarade att inget ar mitt fel och att jag gor ett jatte bra jobb och att hennes vanner sager det ocksa, sa det ar ju kul att hora,
Hon fragade om jag ville aka hem, mendet vill jag inte.
Iaf sa blev det battre, jag hade migran hela dagen men det gick val.
Sen nar jag lugnat mig sa kande jag bara att Cassie far hela tiden se mig ledsen men jag har aldrig riktigt visat min tacksamhet, sa jag gick upp till henne senare och forklarade for henne att jag inte vill aka hem, viket hon har borjat tro att jag vill for att jag varit sa ledsen.
Sen forklarade jag att jag ar valdigt kanslig just nu och att jag verkligen tycker familjen ar toppen och superbra, sa nu hoppas jag att hon forstar det.
Jag tycker aven att det ar frustrerande att vara ledsen och kanna hur jobbigt det ar men inte veta orsaen till det, manniskokroppen och hjarnan ar bra underlig ibland.

Igar  i alla fall kom deras mormor hit och hon ska spendera en vecka har sa cassie tyckte jag kunde vara ledig idag.
Chris akte till Utah idag och pa fredag aker han vidare till mellanostern, shit han har ett hektiskt schema, 5 moten varje dag och typ olika stader ocksa.
Cassie aker till californien imorn for att soka nytt jobb, ja har jag inte sagt det - hon har fatt sparken, pga av ekonomin saklart. Sa nu ska hon pa intervju for ett nytt skojobb i californinen.
Jag hoppas hon far jobbet.


Nu ar det inte langt kvar till jag ska till Colorado och aka skidor heller, det ska bli sa kul!!! Jag langtar verkligen.
Imorn blir det bio med en massa tjejer, bridewars, har redan sett den men jag vill bara komma ut och traffa folk  sa ser den garna igen avenom den inte var asbra.
Ikvall kanske jag aven ska ta och ga pa yoga, det var sa lange sen och kanner att jag behover fa in det i min vardag igen.
Godnatt pa er i sverige!
Madeleine

caroline leker fotograf i bilen:


Familjens basta vanners hus, ville visa hur fint det ar:


RSS 2.0