Mysfredag :)

Igar var en bra dag, jag akte forst ivag for att skjutsa ivag Lina till taget, hon aker hem till Sverige en vecka pa semester. Kul for henne! haha nej men jag hoppas hon far en underbar vecka och sen kommer snabbt tillbaka hit! Efter att jag sagt hejda till henne var det bara hem for jobb, pratade med amanda som fixat skype, den ni! Sen borjade jobbet, men det var ju inte jobbigt, JT var pa playdate hos en kompis, Christina och caroline hade varsin playdate sa jag relaxade mest i ca 2,5 h. Sen akte Cassie ivag med tjejerna vid 3, sa jag och caroline blev ensamma, vi spelade lite Wii, (jag och cassie hade planerat att jag sdkulle ta Carolijne till klubben med pool och sa efter kl3) sa nar jag sa det blev hon jatte upptrissad, "i'm so exited, i'm so exited". Sa gulligt, sa vi satte pa oss baddrakter och korde ner till klubben.

Vi fick poolen for oss sjalva, inte illa. Det var verkligen jatte kul, Caroline ar som en liten fisk i vattnet, hon ar mer under vattnet an ovanfor. Jag skrattade hela tiden! Vi ovade aven pa att flyta, hon blir bara battre och battre, Cassie har sagt det att jag kan lara henne sa mycket som mojligt. Sa vi ovade mest pa att flyta, men aven lite benspark. Nar vattnet ar till hennes hals, precis innan huvudet kan hon hamta saker pa botten, vi har sana leksaker som sjunker sa hon hamtade massa sant. Jag uppskattar verkligen dem stunderna med Caroline, hon ar sa rolig och crazy.
Det var aven kul att inte bara var i huset utan att aka med henne nagonstans, gora natt annat.
Vi at aven middag dar, man gar bara och sager vad man vill ha sa skickas betalningen hem, mkt bra! Vi at cheeseburger och grilled cheese, det var mycket tur att jag tog en hamburgare eftersom Caroline inte tyckte om sin grilled cheese, den var for ovrigt inte sa god, vet att det ska vara ost, men det var for mycket!
Sen var det dags att aka hem, hon satt och tittade pa tv och jag tittade pa parlamentet i min itouch, sa borjade jag skratta ganska mycket och da ville hon ocksa se, men jag sa till henne att det var pa svenska, men hon borjade skratta med mig haha sa sott hon fattade inget men hon ville bara skratta.

Har ska ni fa se gulleplutten i vattnet:



Snart juni och min sjunde manad!!

Bara bra med mig, jobbig forkylning/allergi som haller i sig bara, men fick medicin av Cassie.
Just de, nu kan det bli Miami istallet for karibien, jag vill fortfarande dit men det ar dyyyyyrt, och mycket billigare till miami. Sa vi far se, kollar resor just nu iaf. Langtar redan!

ojoj, hade 5 harliga dagar sen i torsdas, mycket bra vader har det varit ocksa. Var ledig i  mandags ocksa, for da var det memorial day. Anyway i fredags var det skolavslutning for Caroline, haha det var urgulligt. Tank er 20 fyraaringa, tjejerna i deras fina klanningar och pojkarna i kavaj och slips eller fluga! Sen sjong de massa sanger, kul var det! bla "God bless America!" spelade in nagra av dem. Det sotaste var ju att jag och Caroline hade gatt runt och sjongt en av sangerna veckan innan, det ar en lat av phil collins (hah den ar med i disneyfilmen bjornbroder), jattefin lat, sa vi hade sjongt den och hon tyckte det var jatte kul att jag ocksa kunde den, sa det var deras sista sang och jag stod och holl pa min kamera sa jag sag inte Caroline innan de borja, nej for da stod hon och hoppa for hon var sa ivrig och hon ville fa kontakt med mig och "visa" att det var var sang! Sa cassie sa det, jag tror Caroline vill ha kontakt med dig, sa sa sa sot var hon, jatte upptrissad for nu var det dags for sangen som jag gillade.

Men har ska ni hora hur Caroline betedde sig efter, i alla fall blev det  fika efter det, alla var glada och Caroline skulle ha playdate med Adele, vi gar alla mot bilen men da ser Caroline att nagra av hennes kompisar ar uoppe vid lekparken och gungar. Sa da sager hon att hon ocksa vill leka dar, men Cassie sager nej och da brister hon ut i storgrat, hon sager att hon inte tanker folja med och Cassie forsoker overtala att hon kan ga till lekparken hemma, nej nej det ar inget alternativ. Till slut tappar Cassie talamodet och blir lite arg, (samtidigt sitter adele carolines playdate inne i bilen helt tyst). Caroline hasar sig langsamt in i bilen gratande for fulla muggar. Hoon grater hela vagen hem, hon fortsatter grata uppe i hennes rum nar de skulle byta om, Cassie forsoker prata med henne men det gar inte. Sa till slut aker hon ivag med Christina for att hamta hennes van Ryan.

Da kliver jag in i bilden, sa jag gar upp och foreslar att vi ska ga ut pa studsmattan, nej det vill inte Caroline, sa jag fragar om jag kan ta med Adele ut, ja det kunde jag sa hon. Sa da kittlar jag adele och sager: "I'm gonna jump you so high!"
Da sager Caroline: "You know, I heard that" med en kaxig rost. Da forklarade jag att vi ville ha med henne men hon ville inte folja med. Sa jag och Adele var ute kanske 15 min, sen kom Caroline ut sur saklart, sa jag sa att vi skulkle forsoka fa henne och skratta. Ni skulle sett hur hon forsokte halla minen for att hon fortfarande var "sur". Till slut brister hon ut i asgarv!! Antligen tanker jag! Sa vi hoppar och har kul, 3 min senare hoppar Caroline och Adele in med sina huvuden ihop. Seriost, precis nar hon blivit pa bra humor igen, sa da springer Caroline in i huset gratandes som den dramaqueen hon ar, medan Adele tar sig lite pa huvudet och sager aj. Jag fick ut Caroline igen relativt snabbt, men ibland sa kan den ungen vara jatte sur/ledsen/trott. Sen hann tjejerna bara leka en stund for sen skulle Adele hem, kul playdate for henne.

Helgen var bra, grillning i lordags hos Liina, mycket mysigt var det! Dock forstordes kvallen lite av lite mer tjejdrama, det ar lite komiskt att jag har en kompis, namner inga namn, som ar aldst men som skapar onodigt drama. Men jag vet hur hon ar sa jag tar inte at mig speciellt mycket, ar trott pa sant dar.

Nu har jag aven borjat jobba mer eftersom Caroline inte ar i skolan, det har gatt bra men ibland kanns det som man ar fast i huset, Jobbade 13 h idag, usch glad att dagen ar over.
Senhar jag borjat trottna pa att inte kunna ga ut har i staterna, kanner att jag vill ga ut och ha en rolig kvall men men det blir det kanske andringar pa om en vecka nar Lina lovat att ga ut och hon skulle tvinga med mig sa hon haha. Kanner att jag behover en rolig(skratta hela kvallen) utekvall.

Gillar att nagra har skaffat skype, mycket glad ar jag, ska forsoka ga in imorn eller helgen sa vi kanske hors.
I helgen blir det nog beachen! Maste ju bli lite brun :)
Vi hors allihopa, lagger in  lite bilder sen kanske om jag orkar haha! btw, glom inte att det ar morsdag pa sondag, det har inte jag, jag har fixat harifran staterna!
God natt mitt folk, nu ska jag sova


Skype!

Nu vill jag bara saga det att jag satt nyss och tittade pa mitt favoritprogram, Oprah! som jag btw spelar in varje dag hahaha ;) Iaf sa hade hon ett program i torsdags om skype, om hur bra det ar och sa vidare och da kom jag pa det att jag maste skalla pa mina nara och kara!
For nar jag skulle aka ivag hit till USA sa jag till alla, fixa skype, fixa skype sa kan vi snacka gratis, asbra ju!
Men, hur manga gjorde det? Jo min familj BARA! Och sa har jag pratat med Jennie<3 maste prata snart igen btw! 

Halla ni kan battre, hur manga har inte en gammal sliten webcam hemma, och sa ar det gratis, eller om man har en relativt ny laptop sa ar ju webcamen i ddatorn. Iaf vill jag uppmana er mina vanner att skaffa skype, ni skulle gora mig sa glad. Visst mail ar jatte bra men ibland kanner jag bara att jag vill prata med mina gamla vanner, och ni vet ju hur myckjet jag kan prata nar jag kommmer igang. Och jag kan ju inte ringa fran min mobil eller hemtelefonen utomlands, nej da maste jag kopa natt extra kort, vilket inte ar jobbigt men skype ar sa mycket lattare,
Jaja men om det blir sa att bara en av er fixar skype, sa blir jag anda glad, skulle vara kul och prata med er. 
Men om ni vill strava mot utvecklingen sa kan vi fortsatta med alla mail, mail ar ju battre an ingenting sa att saga haha, men kom ihag, att ringa pa vanliga telefonen kostar men skype ar ju faktiskt gratis. 
 
Jaja om ni fixar det och vill hitta mig sa kan ni soka pa antingen:
maddoinamerica
[email protected]
Madeleine Eriksson (tror i och for sig att detta inte hjalper mycket)

Hade sa bra, vi ses pa skype mina vanner!

booomp sa det!

veckan har gatt bra an sa lange om man titta pa traning och mat, tranade bade igar och mandags, och at inte massa snacks som de har i detta hus. Nojd ar jag haha efter 2 dagar, far se hur lange jag klarar det, men jag kanner mig motiverad.

Men nu till den stora nyheten, haha jag krockade igar med bilen, det ar ju inte kul men det var inte sa farligt!
Jag aker och hamtar tvillingarna och tar dem till tandlakaren, sen pa vagen hem ar allt bra, men nar vi nastan ar hemma, det vill saga nar vi kommer till en backe, borjar jag bromsa lite forsiktigt for att inte aka for fort, men bilen framfor mig gor det inte forran i mitten i bakcen da hon bromsar jatte hart och har ingen blinkers pa, jag inser sen att hon ska in till vanster och far satta mig pa bromsen for att ha en chans att hinna stanna, jag hinner nastan stanna men jag knuffade till bilen lite granna, hon svange in och gick ur sin bil, jag gick ur min bil, hennes bil var inte skadad och det var inte min heller, hon fragade mig om jag ville ringa polisen, da kom jag ihag att cassie sagt att man alltid ska ringa polisen, men eftersom bilarna var ok tankte jag att det inte behovdes, hon sa forlat och jag sa forlat sen bar vi ivag igen.

Det var faktiskt lite laskigt. Men det som ar irriterande ar att sa kor amerikanerna, de ar sa sjukt daliga pa att kora bil att man blir bara trott, Jag menar om hon bara hade borjat blinka i borjan av backen sa hade ju jag varit beredd, jag trodde ju hjon bromsade for att inte aka for fort, och sen i sista sekunden bromsade hon hart. Ja ja jag ar glad att bilen ar ok, var ju lite pinsamt att behova beratta for cassie, men hon sa att det var ok. Men visst det var val inte bara hennes fel men jag menar jag ar van med hur svenskar kor, de blinakr inte har, de bromsar i sista sekunden, de kor ut framfor en sa att man maste tvarnita ibland, de gor sa mycket konstigt, kor pa fel sida av vagen har jag mott tva som gjort,  baaah de kan inget, men det ar val inte sa konstigt, deras uppkorning ar pa hogst 10 min.

Nog om det, nu ska jag ivag och hamta Caroline fran skolan och ta henne till ett fodelsedagskalas, sen ska jag val hem med henne och vi ska skjutsa runt barnen pa alla traningar, Sen kommer Linn hem till mig ikvall, vi sak laga ugnspannkaka och sen ska vi kolla pa idolfinalen, det bli mys!
Just det, jag har kopt en itouch ocksa, jatte kul pryl! sa nu ar jag lite fattig, inte bra om man tanker pa att jag ska kopa resa till caribbean snart!
hade bra alla, puss&kram


Bilder fran DC

Var beredda, nu kommer det manga turistbilder hahah!

the capitol!




Thomas Jefferson Memorial:


Leslie med Thomas!


En del av Theodore Roosevelts memorial,  Leslie forst i kon, yes!


Mina reskamrater, Lina och Leslie, still going strong aven efter mycket gang!


Har sitter jag, med utsikt over "the reclecting pond" och "washington monument"


Lincoln memorial! detta var mitt favoritmonument, det ar for abraham lincoln!


Jag och min polare Lincoln!, jag sa ju att de skule bli mkt turistbilder!


Har star vi uppe vid lincoln memorial och blir fotograferade med fin utsikt!


Maktigt vare! Man har ju alltid sett det pa film, Manga har talat har, bla Martin Luther King


Vietnam war memorial, den svarta vaggen ar fylld av namn skrivet smatt av de som dog i kriget! STORT MANGA NAMN!


Second world war memorial, byggdes klart 2004, vilket veteranen vi pratade med
tyckte var synd att det tog sa lang tid eftersom halften av soldaterna har dott!


washington monument!


THE white house, ja som ni ser fick man inte komma speciellt nara!


Sa var vi vid FBIs hogkvarter, joda!


Jag med min van George Washington, the first president of united states of america!


Lincoln, my man! and I


ute och ga i 25 graders varme utan solskyddsfaktor, inte bra for min hud!


Vi akte till Arlington cemetary, med 320 000 soldater begravda dar och kennedyfamiljen,
Har ar Robert Kennedys grav!


I love this quote of JFK


the kennedys!


Vi fick ju som sagt ga runt med packningen dar ja, KUL!


Detta ar bara nagra av gravarna, sjukt manga var det!


Har vaktas the unknown soldiers 24/7, de har vaktbyten och man maste vara knapptyst, inte ett ord far yttras,
man ska visa respekt!


Jag var sa glad efter denna dag, slapa runt pa packning overallt, Lina fick sig
manga skratt! men det bjuder jag pa!

Washington DC

Hej alla dar hemma!

Jag kan beratta att jag har haft en alldeles underbar helg i huvudstaden DC i helgen. Vadret var helt perfekt, vi hade runt 25 grader bada dagarna, sa det blev shorts och linne, brande mina axlar och min panna dock men men. Jag kan saga det att jag blev lite kar i staden, den ar jatte fin verkligen, har tagit massor av kort som kommer senare, min dator krashade forra veckan sa den ar pa lagning. Staden ar ocksa valdigt ren! gatorna ar rena och tunnelbanan!!! tunnelbanan ar jatte fin och ren om man jamfor med New York, det ar verkligen stor skillnad pa de tva staderna, New York ar sa smutsigt, ackligt, jag har val sagt att jag inte ens vill ta tunnelbanan sa mkt i nyc men i washington var det inga problem.

Iaf fredag morgon borjade med att jag och Cassie akte och hamtade upp Leslie och sen korde hon oss till tagstationen, vi var lite sena sa Lina stog och vantade pa perrongen med vara biljetter, vi tag taget 9.30 in till NYC sen gick vi fran Grand Central till gatan dar var buss skulle stanna, under den promenaden fick ju jag sjalvklart skavsar! Vi gick pa bussen, det tog oss ungefar 5 timmar att komma till DC, var lite mkt trafik pa slutet, nar vi kom dit tog vi en taxi till vart hotell, HILTON! mycket nice var det :) jag sov i en dubbelsang alldeles sjalv ocksa, jiho! Nar vi val kom till hotellet sa chillade vi lite sen bestamde vi oss for att ga ut pa middag, jag hade javlans ont  i magen vilket var valdigt storande, men vi gick till en valdigt mysig mexikansk resturang. Maten var mycket god, Leslie sa att det var mycket brs mexikansk mat och hon vet ju det dar! Sen var det tillbaka till hotellet for att sova.

Lordag, vi gick upp runt 7am gjorde oss iordning, gick ner och at jatte god frukost buffe, efter det tog vi tunnelbanan in till Union Station dar var tourbus skulle borja sin runda, var tour var va;ldigt bra for du hade en biljett och sa kunde du hoppa pa och av bussen nar du ville under resan for att ga och titta narmare pa monumenten. Vi borjade att se The capitol, som ar en av de mest kanda byggnaderna, ni kommr kanna igen poa mina kort. Darefter gick vi vidare och sag tomas jefferson memorial, Roosevelt memorial vilken jag gillade, for den var annorluna fran de andra. vi sag Lincoln memorial, vilken ocksa var en favorit, jatte haftigt, speciellt nar man stod dar och sag allt ner mot washington monument, en jhatte stor pelare, det vet ni om ni ser min akort ocksa, det ar runt vattnet dar alla star och massor av manniskor har hallt sina kanda tal bla martin luther king!
Vi sag vietnam war memorial, second world war memorial, vilket var haftigt just den dagen for overallt kunde du se krigsveteraner som var dar, de skulle ha nan slags cermoni for dem, sa de hade trojor och kepsar darde stod vilket krig de hade varit med om. Nagontiing som jag kommer minnas sa bra fran denna resa var ocksa att vi fick prata med en krigsveteran, han var med under andra varldskriget, han var i 82 arsaldern men serost han ar nog den roligaste 80aringen jag nagonsin pratat med eller jag ska nog saga lyssnat pa, for han forde en monolog, han pratade konstant i kanske 20 min eller natt.  Han pratade oom hans pengar all his money, och han kom tillbaka till det hela tiden, han pratade om alla hans kvinnor han hade haft, hur han hade jobbat i paris pa en bat och en gang avr alla pa besattningen fulla och da sa de at en tjej att styra skeppet, och dagen efter kom han upp och fragade om hon vant skeppet men det hade honninte, de fick sparken, han bodde i florida men sa salde han huset och fick pengar igen, han flyttade till Alabama och pratade om hur javla tjocka tjejerna var dar sa visade han hur de gick, de kunde inte ga for benen var sa tjocka att de gick emot varandra anda ner till knana, han var ju inte blyg att anvanda fula ord heller haha. Han tyckte frankrike var det vbasta landet, han tyckte det var bast att tjejerna gar toppless pa stranderna men att det sog att kvinnnorna inte gor det har hahah. Han var bara en himla rolig gubbe, man maste nog varit dar for att forsta.

Vi sag vita huset sklart, men det var en besvikelse for man var tvungen att vara sa langt ifran den, det var massor av security runt sa vi fick inte ga nara. Vi var pa ett museum med portratt av alla presidenter sen den forsta George Washington, det var haftigt for det ar den enda samlingen som finns untanfor vita huset den andra tillhor vita huset.

Det blev mycket gang under resan och jag och leslie tyckte det var lite jobbigt vissa stunder haha, sa vi gnallde ibalnd, men Lina ar van att ga sa hon korde pa. Bra var det iaf att vi gick i min&stahlis takt ungefar, jag gillade det. Pa lordag kavllen blev det middag pa Cosi vid hotellet sen pa sondag morgonen sa akte vi till Arlington Cemetary, det ar en stort stor kyrko gard, dar ligger 320 000 soldater begravda fran olika krig. Kennedy familjen ligger begravd dar och ja det var en vacker kyrkogard, sjukt manga gravar. Jobbigt var det ocksa, vi ville ta en tourbus runt sa man slapp ga for vi hade packning med, men nejnnej nar jag kommer fram till kassan sager han nej du maste ga runt for man far bara ga pa bussen om man har packning man kan bara. Fy fan va sur jag blev men vi gick och gick, det var jobbigt, jag och leslie var mycket trotta efter det haha. Sa var det ju javla massa trappor sa da var jag tvungen att bara min packning men det gick inte speciellt bra, ja ja Lina fick sig manga roliga skratt over mig och mina svoprdomar hahah.

Sen akte vi in och det blev lunch och sen glass ochg sen var det dags att aka hem, pa bussen ringde jag hem och pratade med mamma, pappa och martin. Berattade lite om vad vi sett och sa, sa det till pappa ocksa att han verkligen skulle gillat denna stad.

Ja just det, nog om Washington, bilderna kommer kanske imorn eller natt. Har jag sagt det att jag pratade med Martin forra veckan och han bara "vet du madde, jag ar langre an dig" jag bar va va va, vanta har nu! Jo da har lillbrorsan vaxt om mig med 1 centimeter, hur sjukt ar inte det? Han var vid mina ogon med sitt huvud iinnan jag akte, mnej jag kan inte riktigt fatta det. Min lillebror ar langre an mig, konstigt konstigt for mig!

Se ar ju min skola over ocksa, JIHO! antligen inge mer sant, mycket glad over det!
Har inte bvestamt mig om jag kommer stanna mer an ett ar heller, men jag behover inte bestamma mig forran i min 8 manad sa det ar ju tva kvar.
Nu ska jag ga upp och gora lunch sen blir det att borja jobba 2pm.
Ni far hade sa bra, saknar er alla JATTE MYCKET!!!!
Krambanan

Seriost, jag visste det ju!

Hejsan!
Idag ar det en regnig och gra dag, ungefar som jag kanner mig, int pa basta humoret, jag ar ju ledig iaf.
Sitter har fast i huset for jag har ingen bil, familjen har sa mycket att gora sa jag har inte sa mkt tillgang till bil nu pa helgerna vilket suger ganska hart! for jag ville till exempel trana imorse men det kunde jag inte for jag hade ingen bil. Nu ska jag iof ut pa lang promenad med Lina men iaf, det ar surt att kanna om jag vill sa kan jag inte ta mig harifran pa egen ghand, jag maste ha nan som kor mig da. Men men det blir kasnke battre i framtiden/.

Just ocksa for att jag vill inte hitta anledningar till varfor jag inte kan ga till gymmet, nu nar jag forsoker ga ner i vikt, till min normail vikt da alltsa, forsoker fa bort de kilona som jag HAR lagt pa mig i det har landet. Men jag kan saga det att det ar inte latt att vara "deprimerad av hemlangtan" och ha all sort onyttigheter runt om kring sig, jag vet ju att jag ar en san manniska som trostar mig med mat vilket manga gor! Medan andra iinte ater natt nar de ar ledsna, som Lina till xempel, vi ar motsatser i det amne nar hon hade sin jobbiga hemlangtan at hon inte mkt, nar jag hade min 1 manad langa hemlangtan sa at jag, och ja, jag ar ju ingen wonderwoman sa det visade sig ju efter det att jag lagt pa mig nara kilon, vilket jag har sjukt stor angest over nu, sjukt stor angest. Det ar sa for om man aldrig hjar tankt [pa vad man behover ata, pga av att jag simmat sa mycket genom alla ar, coh sen slutade jag och kroppen ar inte beredd pa det sa tar den upp allt fett. Det ar hemskt.

Sa vad jag nu forsoker att gora ar att jag ska ga ner mina kilon som jag lagt pa mig, men det ar inte latt for man maste ju bestamma sig, och det gor jag, Yes jag ska gora det har trana och ata nyttigt! Ja men trana gor jag for det mesta men sen att ata ratt, nejnej kanske en dag sen sviker jag mitt lofte igen och igen och igen!
Det ar jobbigt nar man ser pa sin kropp och man ser att den har forandrats till det samre!
Men men Lina ar en pingla iaf, hon stottar mig och kommer med tips och annat. Hon vet ju valdigt mycket om kost, forst och framst for att hon ar valdigt intresserad av det och for att hon ar vegetarian. Sen sa tycker hon ju om traning ocksa sa vi ses pa gymmet da och da. Jag ar sa naiv bara att jag tror att jag kan knappa med fingrarna sa ar allt bra igen men sa ar ju inte verkligheten, det kommer ju ta veckor innan jag ar vid min normalvikt men min hjarna fattar inte eller sa vill jag det inte tillrackligt mycket sa jag ar villig att ge upp glass/ chips osv. Jag har inte druckit lask pa sjukt lange sa det ar bra men det ar med allt javla snacks som finns i det har huset! seriosly, det ar snacks overallt, onyttigt snacks menar jag da!

Ja ja jag ska kampa vidare, och detta problem ar en av anledningarna varfor jag vill hem, for jag vet att hemma i mitt hus har vi inte alltsnacks de har, sa da tar man nagot "nyttigare"
Nu ska jag forsoka med de har att ga och dricka vatten nar jag vill ata nagot, jag hatar alla som sager ja men ga och drick vatten sa vill du inte ha natt sen. Bullshit ! for det handlar ju inte om att jag ar hungrig utan bara att man vill ata natt, man ar uttrakad helt enkelt.

Nejusch, jaja nus ka jag iaf kla pa mig och ge mig ut pa langpromenad.
Kanske ska skriva mer om mina framsteg sa ni kan tjata pa mig nar ni in te ser att jag tranat, kan skriva vad jag ater ocksa, inte for er skull utan for min! haha njaa vi far se.
\Ta hand om er! Och om ni aker till usa och bor har prova aldrig onyttigheterna!
PUSS

sommar sommar!

hej alla!
mina inlagg har inte vart manga pa senaste tiden, det ursaktar jag for.
Kan iaf beratta att vi hade 5 dagar av VARME, fre,lor,son,man, tis det blev beachen saklart och forsta bruna nyansen ar har! Vi hade typ 30 grader och inga moln, seriost det var great!
Kandes verkligen som att sommaren var har for att stanna men nej nej i onsdags blev det "varvader" igen. men det var skont att kanna varme och en glimt av sommaren! varmen har ar ju inte som sverige heller, det ar verkligen "medelhavsvarme" om jag ska jamfora med nagot.

Se det har javla svein flu, som sprider och dodar, usch och fy, jag tror det har vart over 100 fall i NYC, alla har visserligen inte dott, har ingen aning hur manga som har dott, men kanner mig otackt nara mexiko om man jamfor med sverige. Man jag tvattar handerna och tar bakteridodande medel da och da. Hoppas de kan gora nagot at de, kanske hittar ett vaccin som kan besegra bakterien, USA ar ju anda stort grymma pa allt typ. Men idag sa ju aven Lina som kan det mesta, att hon inte forstod varfor alla ar sa panikslagan over detta, for tydligen sa dor fler av vanliga influensan varje ar. Men men lite creepy ar det ju!

Sen sa har jag bara 2 lektioner kvar i skolan, ojoj kan inte fatta att hela terminen har gatt sa fort, skont att det ar over snart. Sen sa aker jag till Washington DC nasta helg, ska bli mycket trevligt, vi ska se massor, kommer absolut inte hinna se allt, finns sa mycket att se. men man far valja godbitarna helt enkelt, Sen 5 juni aker jag till Boston med Angela fran klassen och hennes kompisar.

Ja just det, har om dagen sa fragade jag cassie efter en semestervecka i sommar, det blir den forsta veckan i augusti, jag och nagra tjejer funderar pa att ta en charter till caribien eller natt sant exotiskt, far se vart vi aker. Inte mexiko iaf!!!
Och apprapa det klackade cassie ur sig att ja vi vill att du ska stanna har sa lange som mojligt, forstar om du vill traffa din familj, men da kan du spara din andra semester vecka och aka hem, ja alltsa vad du vill, 3, 6 12 manader. Ja du kan val tanka pa saken iaf, och se, du behover ju inte bestamma nu.
Jag har sagt att jag ska tanka pat, svart for nu gar tankarna fram och tillbaka hela tiden, stanna/aka hem/ stanna/ aka hem?
Men men vi far se hur det blir, ser fram emot sommaren har iaf, har sa mycket planer, nya planer iadg kom vi pa, vi ska pa valsafari!!! hur grymt ar inte det sen ska vi till six flag, det ar ett nojesfalt i new jersey.

Idag blev det shopping i White plains,NY. Blev tva par shorts och ett par nya solbrillor, nojd!
Nu ska jag jobba fran 7-11pm men det funkar!
Imorn ar jag ledig sa far se vad som hittas pa.
Bara 5 dagar till washington ocksa, iiiihhhh!
KRAM pa er alla, Saknar er massor!!!!!!!!




RSS 2.0