oj lange sen jag skrev!

hej alla!
hoppas att ni mar bra, det gor jag idag iaf!
Jag kom pa idag att det var valdans lange sen jag skrev har, sa tankte skriva nagra rader innan jag borjar jobba.
vad har hant pa sistonde? hmm forra helgen var jatte mycig, vi hade jatte varmt har over 20 grader, iih :D
Jag jobbade massor men det var kul att spendera massa tid med barnen faktiskt, och de var sa snalla och bra.
Lordag kvallen blev det resturang pa greenwich avenue men Rebo, Leslie och Lina, det var valdigt trevligt, vi skrattade massor sa kandes skont att komma fran huset. Rebo gjorde varldens roligaste imitation hur svenska tjejer framstalls i filmer ocksa, askul. Hon sa att de ar stora och atletiska, stora fotter, har flator som vikingana, blont har, och heter Inga. Humor pa hog niva! At ocksa kanske varldens godaste/onyttigaste dessert, eller jag och lina kopte varsin men delade sa vi fick en bit av bada. det var choklate chip cookiepie with wipped creme, och brownie with icecreame, stort gott!

Sen sondag blev det lite chopping, eller vi forsokte shoppa men hittae inte mycket, blev ett traninigslinne for mig, sen pa kvallen blev det spelkvall hemma hos rebo, forst var det bara jag lina loren och rebo dar sa jag korde lite konsert och dancemoves, aahhh det kandes skont att visa mitt riktigt flummiga jag :D sen kom det 4 till tjejer sa vi krde pictionary och charader, aaah det var sa kul! jag bara alskar charader, mycket skratt den kvallen.

Sen sa i mandags blev det traning och jobb bara, tisdags blev det skola haha bara 4 lektioner kvar nu, sjukt! sen handlade jag lite saker som jag vill ha har hemma, (atbart) alltsa, hittade faktiskt bulgur, trodde inte dom hade det, har ;letat forut men inte hittat. Jobbade och sen pa kvallen kollade jag pa biggest loser (ett av mina favoritprogra,m) med Christina och Cassie.
Onsdag akte jag for att hamta Linn, hon har kommit hem efter att ha vart i virginia och halsat pa sin syster, hon var bla pa inspelningsplatsen till one tree hill, jag ar inte litte avundssjuk, vi akte och kakade luch, kolla lite i affarer, sen akte och kopte mat till linn.
Onsdag kvall(igar) sa akte jag for att mota upp Linn och 2 andra svenska tjejer och en hollandsk, vi skulle ga till popular kareoke bar, haha, seriosly, de flesta som sjong igar, var ju kassa men trodde dem var bra precis som folket i idol, Det blev manga garv at folket som ajong, det gick verkligen inte att halla tillbaka det, inte jatte kul men visst var kul att traffa lite andra au pairer.
Idag var det skola igen, suck, gick jatte bra i 2,5 timme sen helt plotsligt ska vi skriva ent rethorical essay, jaha jo for det ar egentligen det kursen gar ut pa men det har vi ine gjort nagot om de senaste 14 veckorna, ibland forstar jag inte min larare. Vi fick 30 min pa oss och jag skulle skriva om, why you should spend your money rather than saving them! usch men men jag ser ljuset i tunneln, snart ar det over, 2 veckor kvar. Det ar aven 2 veckor kvar innan jag aker till Washington, JIHO, langtar masssor!!!


jaja det var iaf lite om vad jag gjort senast, inte jatte underhallande men men.
hors snart igen! kramar

Harligt rolig dag

Hej tankte bara beratta om min dag, annars har jag glomt den nasta gang jag skriver. Det har varit en ganska vanlig dag men sa rolig bara. Har inte vart svart att jobba idag om man sager sa.

Dagen borjade med traning, lopning och styrketraning, usch jag har redan traningsvark, blev bara 1 pass forra veckan sa kande av det direkt. Men men okade och sprang 35 min idag. Ska anmala mig till loppet snart tror jag.
Akte hem och lagade pasta och at pastasasen sen i fredags med lax, mums! Satte mig vid skype for att se om familjen var darmen kom pa att de akte hem fran salen idag, ringer imorn istallet.

Sen akte jag ivag for att hamta Caroline, pumpade bra musik i bilen och var pa ovanligt bra humor.
Alltid nar jag hemtar henne undrar hon var sin mamma ar och ibland kan hon vara ganska tyst och inte sa pratglad, Men inte idag, idag oppnade jag konversationen med att fraga hur mycket godis hon fatt i helgen och hon babblade pa och sa att hon hade atit ALLT, vi bada skrattar och hon fortsatter beratta om vad dem gjorde och om en docka som hon hade fatt, den kunde dricka sen kissa och den hade till och med snorkrakor, mycket trevligt, sen akte vbi forbi Cassie nar hon var ute och sprang och det tyckte hon var jattte kul.

En sak som var hur gullig som helst i bilen var nar jag fragade vad hon sett i Washington i helgen, da svarade hon: United states of Americas White House! jag log och fragade , och vem bor i vita huset?
hon ser jatte fundersam ut och ger en vild gissning: United States of America

Vi kom hem och jag gav henne ett mellanmal, sen visade hon mig hennes nya docka, hon hjalpte mig med tvatten lite grann, Jag fragade om hon ville ga till lekparken och det ville hon, vi var dar i 1 timme ungefar, vi gungade, lekte kurragomma, lekte kiosk, jaga. Ja vi hade jatte kul! Efter det gick vi in och la hennes nya pussel hon fatt men efter ett tag kom JT och fragade om vi ville ga ut pa studsmatttan, det ville vi, ojoj vad de skrattade, caroline studsar sa hogt nar jag studsar henne, sahar hon jatte roliga ljud for sig sa vi skrattade massor at henne. Sen sa blir man elektrisk pa den och kan ge ifran sig stotar och de tyckte dem var hur kul somhelst. Kul hade vi minsann!
Sen var det dags for middag, cheeseburgers och fries fran grillen!

En annan sak som jag skrattade massor at idag var nar Cassie berattade om vad Caroline hade gjort i helgen:
forst maste jag beratta att har i usa har de kycklingar gjorda av plast som ar roliga av nan anledning.
I alla fall hade de varit pa ett museum med flygplan och rymdskepp, och i ett av planen hade de stoppat in en san dar kyckling sa man bara sag rumpan pa den, sa Cassie sa: look there is a chicken butt on that plane! eller natt. Och det var ju kul, men da satt Caroline efter det hela vistelsen pa museumet och sa "chicken butt" for sig sjalv i olika roster. Sa kul nar Cassie berattade det.

En natt hade Caroline skrikit mamma, mamma for hon var sa varm, sa nar Cassie kom dit och fragade: whats wrong?
Caroline: I'm sooo sooo hot, mom, feel my butt!

Och en tredje sak, var nar hon sov och dromde sa mycket sa helst plotsligt skrek hon: stop, stop it SPONGEBOB!! haha den ungen ar helt galen i spongebob!
Hon ar sa sjukt rolig, hon sager sa mycket som ar sa knasigt, jag berattar alltid for mina vanner nar hon sagt natt nytt och Lina sa det igar att hon tycker Caroline verkkar sa himla rolig och det ar hon verkligen, som nu nar vi satt alla och at middag sa bad Cassie henne att beratta om hennes dag, oj vad jag skrattade, hennes miner och det hon sager ar klockrent ibland!

ville bara dela med mig lite denna dag, nu ska jag snart pa bio och se I love you man, for andra gangen!
PUSS OCH KRAM SKUMPBANAN!


Paskhelg

pasken ar har, och varen med hoppas jag!
veckan har varit hur soft som helst, har jobbat ca 20 timmar. I onsdags kvall akte jag till New York och halsade pa susanna, vi gick till svenska kyrkan, Ozz Nujen (komikern) var dar och korde sin stand up/ teater. Bildbevis kommer nedan. Mycket bra vill jag lova, gillart! skrattade as mycket och kande att jag behovde det!, det blev aven en svensk kanelbulle och algrens bilar! sen akte jag hem och sov a=over hos susanna, vi hade mycket muycket att prata om, vi har inte setts sen i februari tror jag det var, sjukt lange sen, valdigt kul att traffa henne igen iaf och nu ska vi se till att ses snart igen :D

I torsdags akte familjen till washington, till deras farmorochfarfar  fro att fira pask! sa jag har haft huset helt for mig sjalv, harligt! Sa ifredags akte jag med Loren pa "groceryshopping" till affar dar man kan kopa allt billigt och i valdigt stora forpackiningar. Det finns massa provsmak dar, gott! Senare pa dagen skulle jag trana men gymmet stangde precis nar jag kom, valdigt irriterande. Akte hem och senare kom Lina hem till mig och vi lagade mat, eller rattare sagt hon lagade mat till oss, hon lar mig lite enkla nyttiga recept eftersom jag inte kan laga mat och forsoker ga ner i vikt och inte ata allt onyttiugt har! Apprapa det sa kommer jag pa mandag borja med mitt godis/snacks forbud. Ska inte ata massa skit fram till loppet vi ska springa, hoppas att det gar bra, Lina funderar ocksa pa att gora det sa vi kan "stotta" varann i det, mycket bra ide

Igar sa akte jag och Lina in till New york, for att ga pa Moma ( Museum of modern art) men det var stort lang ko, runt ett helt block, sa vi bestamde oss for att ta det en annan dag. Istallet blev det shoppingdag, eller ja vi hittade inte mcykt, kopte en troja, Det sporegnade har i gar, sa det var ju inte jatte kul att ga runt i regnet, men vi hade bestamt oss for att leta upp den nya Topshop butiken som poppnat har i nyc, jag glomde saklart att titta vilken gata den var pa, sa vi ringde till LOren och hon googlade, vi satt oss i en taxi och sa adressen, det var ju bara det att Loren hade sagt fel adress, helt fel! jag var irriterad pa mig sjalv for att inte ha kollat upp vilken adress den var pa, vi borjade ga och ga i regnet, vi blev mer och mer blota opch kalla, och jag blev mer och mer "grinig". vi kom till 23gatan och gick in i en affar och fragade, topshop lag pa, Broadway crossing broomestreet, haah vi gick och gick, men til slut var jag for grinig och vi tog en taxi, antligen var vi dar!! mycket nice var den! hittade lite saker men det var for mycket ko sa orkade inte prova. Vi bestamde oss for att aka hem efter det, var sa kallt och det fick racka! vi aker nog till museumet nasta helg.
Sen igar kvall var det pizzakvall har hemma hos mig, en ny svensk tjej har kommit, sa hon kom hit, det var kul!

nu sitter jag i mitt  rum och lina ar har, vi ska traffa Loren och Linn och hitta pa nagot!
Nu ska jag avsluta detta inlagg,
har kommer lite bilder fran nyc.





Lina i regniga NYC!




om man inte visste att man var i USA, sa hanger vi upp 30 flaggor!




sahar glad varjag efter en jatteregning dag och mycket gang:

Mandag 6/4 och en ny arbetsvecka borjar!

Vet ni vad jag nyss sag nar jag satt och bladdrade i min almenacka, att det ar 5 manader jag har varit har nasta vecka, sjukt! for jag tyckte det var nyss jag sa att jag hade varit har i 4  manader, seriost jag har nastan vart har min halva tid.
Kanns verkligen overkligt, men det ar kul att tiden gar fort, man far verkligen upp ognonen over att man ska verkligen ta vara pa tiden man ar har.

Ja ja nog om det, i torsdags var jag och Loren pa bio, vi sag "I love you man" -mycket rolig film, jag skrattade mycket!! kan rekomendera den, och sa kande jag att jkag behovde den efterett par downdagar.
 Helgen har ocksa varit bra, lordags var jag och tranade, maste ju halla igang om jag ska springa det dar loppet :S nu vet vi inte om vi kan springa tjejmilen heller om Lina aker hem till Sverige da, sa haha da kanske vi ska springa ett ett lopp for gaypeople, eller om man stodjer gayrorelsen haha. Lina vill jatte garna springa den for hon har manga gaykompisar och tycker det skulle vara kul, jaa jag springer hellre tjejmilen men det spelar val egentligen ingen roll.

Senare akte jag,loren,rebo, leslie och lina till stamford for lite shopping, jag hittade en sot kjol. Kl 18 borjade jag jobba, Cassie och chris skulle till nagra vanner pa middag, sa jag caroline och christina hyrde en film och sag den, "beverlyhills chiwawa" jaa vad kan jag saga om den filmen, rikemanshundar som har diamanter, outfits och pratar, sen blir en liten hund kidnappad sa far man folja hennes resa. Underbar film hohoo NOT! men men det var ju latt att jobba, satt och tittade pa film bara och at glass :) sondagen var en mycket harlig dag, jag gick till gymmet tidigt efter det hem och duscha sen kom Loren och Lina och hamatde upp mig och vi gick ut pa en 2,5 timmes promenad, mycket uppfriskande. Sen blev det Cosi och mat, hyrde filmer och akte hem till Loren, Leslie kom och vi sag Big fish och dirty dancing!
Btw daniel opm du laser det har maste vi snacka pa skype nan dag, for jag har filmtips till dig fran Lina, vi tror du kommer gilla dem.

Idag borjar jag jobba kl 2, blev inget gym idag, gick upp at frukost, sen blev det soffan och prates of the caribian, och jag somnade pa soffan! nu sitter jag och vantar pa att fa microsoft word nedladdat eftersom jag maste skriva 4 texter tills imorn, det blir nog en kul kvall framfor datorn, noooo!

Pa torsdagkvall aker nog familjen till Washington och firar pask hos deras farmorochfarfar, sa jag har huset for mig sjalv, det ska bli skont att fa lite extra ledigt, sa det blir New York for hela slanten, shopping och museum of modern art ska jag pa.

Sen hoppas jag aven att jag ska fa biljetter till filip&fredriks show som de ska spela in har i new york varje sondag!! hoppas hoppas!

Nu har jag aven betalt min Washington resa, sa det blir washington dc 8-10 maj, jihooo, ska bli valdigt kul, det ar sjukt dyrt att aka tag i det har landet dock, det ar billigare och flyga till washington!
Nu sak jag nog ga och fa i mig lite lunch! Igar var det varldens varvader och idag sporegnar det, trist!

Ajoken!
Maddo


bilder fran colorado!

underbara huset:


hot springs, naturila pooler med varm vatten som kommer fran bergen:




mitt sovrum:


gondolen:


grona trad nar vi kom och jatte varmt, pa mandagen kom snostormen och det blev vitt:


hon ar for rolig, det hon gor har paminner om min lillebror haha:


snowshoes! roligt men ack sa jobbigt!


uppfriskande var det :






pizza, pizza caroline, french fries caroline french fries:


happy place:


love steamboat!


en liten del av berget:









RSS 2.0